Sistem de conectori ValuSeal de la Molex

by donpedro

În zona echipamentelor electrocasnice, a transportului și a mediului industrial sunt necesari adesea conectori pentru semnal și aplicații de putere, care trebuie să beneficieze de etanșare. Sistemul ValuSeal propus de Molex permite obținerea unei etanșări de tip IP65, a unei siguranțe mari în funcționare, în condiții de eficiență economică. Designul inovativ elimină erorile ce pot apare, precum și problemele legate de utilizarea unor conectori neetanșați.

În general conectorii cu clasa de protecție IP65 sunt suficient de scumpi, astfel încât clienții să opteze pentru utilizarea unora neetanșați, conducând astfel la apariția unor posibile probleme.

Soluția de conectori ValuSeal de la Molex permite conectarea sigură, etanșă fir la fir. Conectorii sunt caracterizați de o construcție dintr-o bucată, ce simplifică procesul de asamblare, economisind timp și cost. Cu un pas de numai 4 mm, gama ValuSeal oferă o mai mare flexibilitate de proiectare, pentru aplicații în care spațiul este la mare valoare.

Clasa de protecție IP65 elimină posibilitatea de pătrundere a prafului și a jeturilor de apă de joasă presiune din toate direcțiile. Astfel conectorii pot opera în medii dificile și umede. Vă punem la dispoziție versiunile de conectori cu 2 și 4 poli, cu perechile mamă/tată. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați pagina https://ro.rsdelivers.com pentru produsele cu numerele de stoc: 134-8813, 170-2034, 134-8799, 169-9355.

Plaja de aplicații pentru care sunt recomandați conectorii ValuSeal este foarte vastă, de la vehicule comerciale, aparate electrocasnice, echipamente industriale și de iluminare, până la echipamente medicale.

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la numărul de telefon: 021 304 62 33 sau la adresa noastră de email: compec@compec.ro.

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu