Sistem DAQ LAN-enabled ce oferă economie, flexibilitate

by donpedro

Proiectat pentru aplicaţii de test şi măsură ce necesită comunicaţii Ethernet sigure, capacitatea de 120 de canale a sistemului de achiziţii de date Model 2680A (scalabil la 2.000 de canale) permite inginerilor să amelioreze eficienţa testelor, a fabricaţiei şi a instalaţiilor de control. Mai mult, cu un cost pe canal de sub 100 de dolari şi prin eliminarea necesităţii de condiţionare externă a semnalului, sistemul oferă economii potanţiale de până la 250 de dolari pe canal.
Folosind o carcasă cu şase sloturi, sistemul acceptă orice combinaţie de module de intrare cu 20 de canale pentru a măsura practic orice parametru electric sau fizic. Cele şase sloturi pot fi de asemenea ocupate cu module digitale de relee de I/O pentru adăugarea de caracteristici de control sistemului.
Modulele disponibile includ unul cu rate de scanare la 1.000 scans/s şi un altul cu o izolaţie canal-canal de până la 300 V.
Modulele sunt disponibile pentru achiziţionarea de tensiuni şi curenţi de curent continuu şi alternativ, rezistenţe four-wire, RTD/termocuplu /termistor, frecvenţe şi sumator de evenimente. Comunicaţia prin reţea se realizează prin 10/100Base-T folosind protocoale TCP/IP.

Fluke Everett
http://www.fluke.com/calibrators

S-ar putea să vă placă și