“Pietre lunare”

by donpedro

Piatra obişnuită în timpul zilei – luminator fosforescent în timpul nopţii;
Ornaţi-vă grădina cu bolovani care strălucesc noaptea ca briliantul;
În timpul nopţii, experimentaţi ambianţa confortabilă creată de “Pietrele lunare”;
Proiectaţi un punct central în grădina dumneavoastră pentru distracţia oaspeţilor şi a familiei.

Sunteţi în dificultate cu privire la modul cum să creaţi mai multă lumină în grădina dumneavoastră fără a pierde sentimentul de natural şi pământesc?

Vă place modul în care aţi aranjat frunzişul, dar simtiţi că lipseşte ceva?
Dacă sunteţi în căutarea creării unui echilibru în gradina dumneavoastră, începeţi cu “Piatra lunară”, un accesoriu de iluminat unic. “Piatra lunară” apare ca o piatră simplă în timpul zilei.

La căderea nopţii, ea devine un luminator magic care luminează întreaga gradină, rezultând un mediu senin pentru petrecerile din timpul verii sau în serile de iarnă când ninge. Sistemul “Pietrei lunare” este simplu şi uşor de asamblat. Nu sunt necesare unelte. Conectoarele prind uşor cablurile de joasă tensiune şi sunt securizate prin legarea la pământ printr-o bară ataşată. Pentru sistemul de joasă tensiune existent, determinaţi puterea disponibilă pentru “Piatra lunară” luând puterea transformatorului şi scăzând puterea tuturor becurilor din sistem.
Acest sistem de iluminat de joasă tensiune (8 watt/piatră) este sigur de utilizat în jurul copiilor şi animalelor de casă. “Piatra lunară” este în seturi de câte trei, şi include toate componentele electrice cu excepţia transformatorului şi a cablului. Este necesară asamblarea.
Notă: Piatra lunară nu trebuie să fie utilizată cu echipament submersibil sau pentru piscina.

Preţ informativ: 130USD