Realizaţi măsurători de temperatură foarte precise utilizând noul transmiţător de temperatură de 4-20mA cu protocol HART

by donpedro

Novato, referința inteligentă de temperatură de la Maxim Integrated, transmite valorile temperaturilor măsurate în plaja -200°C – +850°C cu o precizie mai bună de ±0,1%.

Fabricile pot măsura şi transmite uşor şi foarte precis valorile temperaturilor industriale, cu ajutorul referinței Novato (MAXREFDES16 #), un transmițător de temperatură alimentat în buclă de 4-20mA cu protocol de comunicaţie HART® produs de Maxim Integrated Products.
Temperatura reprezintă unul dintre cei mai importanţi parametri în controlul proceselor industriale și în aplicațiile de automatizare. Referința Novato transmite măsurători de temperatură de la senzori aflaţi la distanță de unitatea centrală de control într-o buclă de curent de 4-20mA folosind protocolul de comunicaţie adresabil (HART). Acest transmițător inteligent permite măsurarea temperaturii în gama -200°C – +850°C cu o precizie mai bună de ±0.1% sau ±1,0°C. Design-ul flexibil aplicat pe Novato suportă 2-, 3- sau 4- intrări de senzori temperatură (RTD) și funcționează cu orice tip de RTD, de la PT100 la PT1000, făcându-l ideal pentru o gamă largă de aplicații industriale.

Avantaje cheie
• Precizie mare: măsurări de temperatură de la -200°C până la +850°C, cu o precizie mai bună de ±0.1% sau ±1,0°C
• Flexibilitate: suportă 2-, 3-, sau 4- intrări de senzori de temperatură RTD, PT100 la PT1000
• Consum redus: consumă mai puțin de 3.2mA
• Protocol de comunicaţie HART: setul de funcții HART este dezvoltat de către AB Tech Solution, Westford, MA, o firmă de inginerie specializată în servicii de dezvoltare de produse pentru aplicații industriale de automatizare. Stiva HART pentru Novato rulează pe un microcontroler Renesas® RL78/G13 și acceptă toate comenzile universale sau comune.

www.maximintegrated.com