Seria dozatoarelor de fluide PerformusTM de la Nordson EFD

by donpedro

Sisteme tehnologice compacte pentru dozarea fluidelor, care cresc debitul, măresc randamentul şi reduc costurile de producţie.

Dozatoarele de fluide Performus produse de Nordson EFD oferă producătorilor o modalitate unică şi rentabilă de creştere a debitului, mărire a randamentului şi reducere a costurilor de producţie.
Mii de companii din sute de industrii utilizează sistemele de dozare EFD pentru aplicarea de cantităţi controlate de adezivi, lubrifianţi, materiale de etanşare, paste de lipit şi alte fluide de asamblare în timpul proceselor de fabricare ale acestora. Prin aplicarea aceleiaşi cantităţi de material pe fiecare piesă, de fiecare dată, sistemele de dozare EFD îmbunătăţesc calitatea produselor, reduc costurile de producţie şi cresc profitabilitatea.
EFD oferă noile dozatoare Performus în opt configuraţii diferite — o abordare unică, eficientă, care permite producătorilor să aleagă dintr-o gamă largă de capacităţi şi să le achiziţioneze doar pe cele de care au nevoie pentru utilizarea lor specifică.

Aplicarea pastei de lipit cu dozatoarul Performus de la Nordson EFD

Modelele merg de la cel de bază, Performus I pentru procese de dozare controlate manual până la Performus VIII, o unitate sofisticată, alimentată cu aer, care utilizează o presiune controlată a aerului şi un timer pe bază de microprocesor pentru depuneri constante, repetabile de fluide, cu un diametru de 0,004”.

Toate unităţile de dozare Performus sunt concepute ca un cadru compact, unic, care economiseşte spaţiu pe mesele de lucru aglomerate, împreună cu un sistem uşor de montat, care le permite să fie integrate într-o varietate de configuraţii de staţii de lucru.

În funcţie de modelul selectat, caracteristicile includ:
• Regulator de presiune 0-100 psi (0-7 bar) de uz general sau 0-15 psi (0-1 bar) pentru fluide cu vascozitatea mică
• Funcţie de învăţare care simplifică instalarea iniţială
• Control cu vid, care împiedică lichidele să curgă între aplicări
• Afişare digitală a tuturor parametrilor de dozare
• Dozare continuă sau temporizată, depuneri şi umpleri consistente
• Conector I/O (Input/Output) pentru conectarea la un circuit de control extern

Produsele EFD sunt disponibile prin intermediul reţelei noastre mondiale, care funcţionează în peste 30 de ţări. Pentru mai multe informaţii, contactaţi Leonard Dodiţă, Nordson EFD Aplication Specialist România la numerele 0356-007286, 0736 36 91 99 sau pe adresa de email: leonard.dodita@nordsonefd.com

EFD, Inc. este o filială deţinută integral de Nordson Corporation. Din anul 1963, EFD concepe şi fabrică dozatoare de precizie pentru aplicarea unor cantităţi controlate de adezivi, produse de etanşare, lubrifianţi şi alte lichide de asamblare utilizate în aproape fiecare proces de producţie.

Despre Nordson Corporation
Nordson Corporation (NASDAQ: NDSN) oferă soluţii tehnologice de înaltă precizie contribuind la succesul consumatorilor din toată lumea. Compania concepe, produce şi comercializează produse şi sisteme diferenţiate pentru dozarea de adezivi, învelişuri, materiale de etanşare, biomateriale şi alte materiale, pentru gestionarea, testarea şi inspecţia fluidelor, pentru tratamentul cu UV şi tratarea suprafeţelor cu plasmă, toate fiind susţinute prin experienţa în aplicaţii, vânzări directe şi servicii la nivel global. Nordson deserveşte o gamă largă de pieţe finale pentru produse nedurabile, durabile şi tehnologice inclusiv ambalaje, materiale neţesute, electronice, produse medicale, instrumente, energie, transporturi, construcţii şi asamblare şi finisare generală de produse. Înfiinţată în 1954 şi având sediul la Westlake, Ohio, societatea are birouri de operaţiuni şi asistenţă în peste 30 de ţări. Vizitaţi Nordson pe internet la adresa
www.nordson.com, www.twitter.com/Nordson_Corp sau www.facebook.com/nordson

S-ar putea să vă placă și