Sistemul de valve de pulverizare 781S de la Nordson EFD aplică uleiuri, vaselină & lubrifianţi

by donpedro

Permite acoperirea precisă, uniformă pentru o gamă largă de aplicaţii.

Nordson EFD, o companie Nordson, cel mai mare producător din lume de sisteme de precizie pentru dozarea fluidelor ajută producători din întreaga lume să îşi perfecţioneze procesul de lubrifiere şi să reducă costurile lichidelor folosind valva de pulverizare 781S Spray Valve. Această valvă permite aplicarea precisă şi uniformă a uleiurilor cu vâscozitate medie, a vaselinei, a reactivilor, a cernelurilor de marcare şi a activatorilor adezivi pentru multe procese de producţie în industria electronică, auto, cosmetică, alimentară şi medicală. Valva 781S utilizează tehnologia LVLP (presiune şi volum reduse) pentru aplicarea cu precizie a unui strat subţire, uniform de material, fără pierderi, mizerie sau surplus de pulverizare. Avantajele includ: zone de producţie mai curate, reducerea nevoii de reprelucrare, eliminarea contaminării şi economisirea cantităţii de material folosit. Această tehnologie a fost utilizată în multe aplicaţii, inclusiv aplicarea de adezivi pe finisaje auto, marcaje cu cerneală pe plăcile de circuite, pulverizarea reactivilor pe benzile de teste medicale şi vaselină pe arcurile de la mânerele uşilor.

Viteza şi debitul sunt factori esenţiali în producţie, iar valva 781S dozează depuneri de lichide uniforme, exact acolo unde este nevoie”, a declarat Claude Bergeron, responsabil mondial cu linia de produse, Nordson EFD. “Combinaţia de debit reglabil de fluid, duză de pulverizare reglabilă şi sistemul de vacuum oferă un control excelent al sprayerii.

Când există un număr mare de piese fabricate, chiar şi reducerile mici de costuri ale manoperei sau materialelor per piesă pot reprezenta economii importante”, a continuat Bergeron. “Doar eliminarea excesului de depuneri poate reduce pierderile de materiale cu 50 de procente sau mai mult. Sistemul de valve de pulverizare 781S de la Nordson EFD a ajutat producătorii din numeroase industrii din întreaga lume să îşi îmbunătăţească procesul de fabricaţie.

Verificaţi valva 781S în acţiune

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi Nordson EFD pe internet la adresa www.nordsonefd.com, www.facebook.com/NordsonEFD, sau www.linkedin.com/company/nordson-efd, email la adresa leonard.dodita@nordsonefd.com, sau telefon 0736 36 91 99.

Despre Nordson EFD
Nordson EFD proiectează şi produce sisteme de precizie pentru dozarea fluidelor, utilizate în procese de asamblare pe bancul de lucru şi linii de asamblare automate. Permiţând producătorilor să aplice aceeaşi cantitate de adeziv, lubrifiant sau alt fluid de asamblare pe fiecare piesă, de fiecare dată, sistemele de dozare EFD ajută firmele dintr-o gamă largă de domenii să crească randamentul, să îmbunătăţească calitatea şi să scadă costurile de producţie. Printre alte capacităţi de gestionare a fluidelor se numără seringile şi cartuşele de înaltă calitate pentru ambalarea materialelor cu una sau două componente, precum şi o gamă largă de garnituri, cuplaje şi conectori pentru a controla fluxul fluidelor în medii medicale, biofarmaceutice şi industriale. De asemenea, compania Nordson EFD este unul dintre cei mai mari producători de îmbinări de sudură/lipire, specializată pentru aplicaţii de dozare şi imprimare pentru industria electronică.

Despre Nordson Corporation
Nordson Corporation (NASDAQ: NDSN) oferă soluţii tehnologice de înaltă precizie contribuind la succesul consumatorilor din toată lumea. Compania concepe, produce şi comercializează produse şi sisteme diferenţiate pentru dozarea de adezivi, învelişuri, materiale de etanşare, biomateriale şi alte materiale, pentru gestionarea, testarea şi inspecţia fluidelor, pentru tratamentul cu UV şi tratarea suprafeţelor cu plasmă, toate fiind susţinute prin experienţa în aplicaţii, vânzări directe şi servicii la nivel global. Nordson deserveşte o gamă largă de pieţe finale pentru produse nedurabile, durabile şi tehnologice inclusiv ambalaje, materiale neţesute, electronice, produse medicale, instrumente, energie, transporturi, construcţii şi asamblare şi finisare generală de produse. Înfiinţată în 1954 şi având sediul la Westlake, Ohio, societatea are birouri de operaţiuni şi asistenţă în peste 30 de ţări. Vizitaţi Nordson pe internet la adresa www.nordson.com, www.twitter.com/Nordson_Corp sau www.facebook.com/nordson

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu