SENZOR CU BANDĂ PENTRU EFICIENTIZAREA COSTURILOR APLICAŢIILOR

by donpedro

Specialiştii ASM Sensor lansează noul senzor cu bandă WB61 care oferă o lungime de măsurare de până la 4000mm într-o carcasă compactă. Toţi senzorii cu bandă ASM au fost proiectaţi pentru funcţionarea în condiţii dure ceea ce îi face o alegere perfectă atât pentru piaţa utilajelor mobile de lucru, cât şi pentru alte aplicaţii solicitante.

Datorită design-ului senzorului şi a solidităţii inerente a benzii de oţel inoxidabil ei pot fi găsiţi în medii şi zone în care alţi senzori luptă pentru supravieţuire, cum ar

fi zonele în care accesul este foarte dificil, unde scripeţii de schimbare a sensului sunt utilizaţi în mod curent, sau unde temperaturile extreme cauzează probleme ca pojghiţa de gheaţă. Durata de viaţă a gamei noastre de senzori cu bandă nu este afectată în niciun fel de utilizarea scripeţilor, ceea ce o face alegerea perfectă pentru zonele critice de siguranţă întâlnite adesea în operarea unei macarale sau pe piaţa utilajelor mobile de lucru în general.
Noul model WB61 este fabricat cu o carcasă turnată de calitate ce permite costuri constructive scăzute pentru un senzor robust care îndeplineşte un nivel ridicat de etanşare IP67/69K (operaţional), ceea ce îl face alegerea accesibilă pentru pieţele exigente de astăzi. WB61 este disponibil în trei variante analogice şi trei ieşiri digitale (SSI, CANopen sau CAN J1939), o linaritate de ± 0,1%, opţional cu ieşiri redundante.
WB61 este perfect potrivit pentru instalarea pe macarale, excavatoare, motostivuitoare, elevatoare şi platforme de acces.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și