Sensirion se alătură programului de parteneriat STMicroelectronics pentru a-și îmbunătăți oferta de senzori de ultimă generație pentru aplicații inteligente

Prin participarea sa, clienții ambelor companii pot beneficia de componente de ultimă generație și de înaltă calitate pentru aplicații inovatoare și extrem de fiabile.

by gabi

Sensirion, furnizor global de soluții de senzori inteligenți, a anunțat că s-a alăturat Programului de Parteneriat ST. Prin participarea sa, clienții ambelor companii pot beneficia de componente de ultimă generație și de înaltă calitate pentru aplicații inovatoare și extrem de fiabile.

Pentru o adoptare facilă și teste combinate, ecosistemul ST MEMS include acum SENSEVAL-SHT4XV1, o placă de evaluare cu un senzor de umiditate și temperatură SHT40, compatibilă cu instrumentele MEMS și cu ecosistemul STM32 ODE (mediu de dezvoltare deschis). Pentru a răspunde cererii preconizate, Sensirion a mărit producția familiei de senzori de umiditate și temperatură SHT4x, reducând substanțial timpii de producție.

SHT4x se bazează pe tehnologia CMOSens® de la Sensirion și implementează un sistem complet de senzori pe un singur cip cu o interfață digitală I2C complet calibrată. Capsula DFN miniaturizată, consumul său de putere foarte redus și o tensiune de alimentare minimă de 1,08 V fac senzorul să fie ideal pentru proiecte compacte, alimentate de la baterii. În plus, platforma de senzori oferă certificate de calibrare în 3 puncte ISO17025, interfețe de ieșire analogică de 5V și variante robuste calificate pentru automobile cu o opțiune de încapsulare cu flancuri umectabile.

Piețe și aplicații majore pentru această colaborare:
Industrială, electronică de consum, autovehicule, termostate, dispozitive IoT, camere IP, umidificatoare / dezumidificatoare, purificatoare de aer / aparate de curățat, ADAS pentru automobile, sisteme anti-poluare pentru automobile.

Sensirion

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu