SAC de la Micronas completează gama de circuite integrate audio pentru procesarea muzicii digitale

by donpedro

Micronas a anunţat lansarea unui nou membru al familiei de cipuri audio, SAC 3509A. Noile componente SAC, alături de procesoarele universale din familia Zenon™ şi de familia de procesoare audio MASF, formează o platformă completă pentru procesarea muzicii digitale.

Cu un cost pentru SAC este de aproximativ 4 dolari, pentru volume mari, şi cu mai puţin de 10 dolari pentru Zenon, producătorii de sisteme pot realiza playere audio foarte ieftine.
Producătorii de sisteme care doresc că realizeze un recorder audio capabil să convertească şi să înregistreze muzică de la diferite surse în formate digitale pot înlocui SAC cu MAS 3587, cu care este compatibil pin la pin.
Această metodă nu necesită reproiectarea hardware, ceea ce face ca costurile pentru dezvoltarea de noi aplicaţii să fie mic, şi permite producătorilor să lucreze pe o singură platformă. MAS 3587 cu ADC şi DAC integrate, amplificator de căşti, convertor DC/DC şi toate funcţiile audio de decodare şi codare, permite realizarea unui recorder complet funcţional la un preţ mai mic de 18 dolari.
Controlerul Zenon îndeplineşte ultimele cerinţe privind securitatea pentru distribuţia electronică a muzicii digtale şi mai ales cerinţele SD card.
Cipurile Zenon, cipurile MASF şi SAC permit producătorilor de sisteme o gamă largă de opţiuni, toate având la bază aceeaşi platformă hardware, fără modificări ale PCB. Aceste opţiuni includ playere audio simple, playere audio care respectă standardele SD card şi recordere audio care îndeplinesc ultimele măsuri de securitate.

www.micronas.com.