Rutronik include în portofoliul său microcontrolerele PIC32MZ 32-biţi de la Microchip

by donpedro

Microchip prezintă o nouă serie a familiei de microcontrolerele de 32-biţi – PIC32MZ Embedded Connectivity (EC) care cuprinde 24 de noi membri. Acesta oferă

performanţe de înaltă clasă – 330 DMIPS şi 3.28 CoreMarks(TM)/MHz, panou dual, up-date în timp real Flash (până la 2MB), mai multă memorie RAM (512KB) şi periferice de conectivitate – inclusiv Ethernet MAC 10/100, Hi-Speed USB MAC/PHY şi porturi CAN duale. 12 membri ai seriei PIC32MZ sunt disponibili acum la distribuitorul Rutronik, iar restul de 12 membri împreună cu un pachet suplimentar de opţiuni sunt aşteptate să devină disponibile pe piaţă în luna Mai, 2014.
PIC32MZ oferă densitate de cod de primă clasă, fiind mai bună cu 30% decât cea existentă la competiţie, şi un ADC de 28 Msps care oferă una dintre cele mai bune rate de transfer pentru microcontrolerele de 32-biţi. De asemenea, acesta include un crypto motor complet cu un generator de numere aleatoare pentru transfer mare de date criptate/decriptate şi autentificare (ex.. AES, 3DES, SHA, MD5 şi HMAC), prima interfaţă SQI pe un microcontroler Microchip şi cel mai mare număr de canale seriale existente pe un PIC32.
Familia PIC32MZ oferă de 3 ori mai multă performanţă (200MHz/330 DMIPS), de 4 ori mai multă memorie precum şi un nivel ridicat de periferie integrată avansată faţă de generaţia anterioară a familiei PIC32MX. Pentru aplicaţii care necesită conectivitate embedded, familia include Hi-Speed USB, Ethernet şi CAN împreună cu un set bogat de stive de protocol cu şi fără fir. Aplicaţiile audio digitale/streaming pot profita de această familie mulţumită celor 159 de instrucţiuni DSP, memorie mare, periferie precum I²S şi software disponibil. Memoria flash internă de 2MB a familiei PIC32MZ permite actualizare în timp real prin intermediul panourilor independente duale care oferă o modalitate sigură de a efectua actualizări în timp ce operează la viteză maximă.

Rutronik
www.rutronik.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu