Routerele QUARTZ-GOLD-5G de la Siretta, disponibile acum la Mouser, susțin transferul rapid de date pentru aplicații IoT industriale

by gabi

Mouser Electronics, Inc. are pe stoc routerele industriale QUARTZ-GOLD-5G de la Siretta. Proiectate pentru a transfera cantități mari de date prin intermediul rețelei celulare 5G NR dispozitivele QUARTZ-GOLD-5G sunt routere industriale gigabit Ethernet dual-port de mare viteză, capabile să atingă viteze de descărcare (download) de 2,4 Gbps și de încărcare (upload) de 900 Mbps. Routerele QUARTZ-GOLD-5G reprezintă o alegere ideală pentru managementul sistemelor la distanță și al canalelor de comunicație, suportând o serie de aplicații industriale IIoT (Industrial Internet of Things), inclusiv în domeniul securității, al energiei regenerabile, al controlului traficului și al monitorizării mediului.

Routerele QUARTZ-GOLD-5G de la Siretta oferă conectivitate wireless securizată și fiabilă pentru aplicații mobile de mare viteză de bandă largă.

Routerele QUARTZ-GOLD-5G se bazează pe un procesor cu două nuclee MediaTek MIPS la 880 MHz, cu 256 MB de memorie flash și 2 GB de memorie RAM DDR3, care rulează pe un sistem de operare bazat pe Linux. Capabilitățile celulare ale routerelor sunt activate de modulul Quectel RM500QAE, care utilizează un modem Qualcomm Snapdragon X55 5G.

Pentru a afla mai multe despre routerele QUARTZ-GOLD-5G, vizitați  https://www.mouser.com/new/siretta/siretta-quartz-gold-5g-routers/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu