Mouser dispune acum de kitul XPLR-HPG-2 de la u-blox pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor GNSS de înaltă precizie

by gabi

Mouser Electronics, Inc. oferă kitul XPLR-HPG-2 Explorer de la u-blox. Kitul XPLR-HPG-2 Explorer reprezintă o platformă compactă de dezvoltare și prototipare pentru aplicații de poziționare cu precizie la nivel de centimetru, cum ar fi sisteme robotice autonome, de urmărire a bunurilor și de sănătate conectată.

Kitul XPLR-HPG-2 Explorer de la u-blox este populat cu patru module:

  • ZED-F9R este un modul de fuziune a senzorilor de înaltă precizie cu senzori 3D și un receptor GNSS multibandă. Acesta oferă o soluție RTK multi-bandă fiabilă, cu o rată de actualizare a poziției în timp real de până la 30 Hz și date brute complete ale purtătoarelor GNSS.
  • Modulul NEO-D9S este un receptor de date prin satelit pentru transmisia de semnale de corecție în banda L, permițând accesul global la corecții GNSS la nivel de centimetru. Modulul implementează principiile de securitate u-blox și caracteristici avansate de securitate, inclusiv mecanisme de semnătură, anti-bruiaj și anti-spoofing, permițând astfel o poziționare GNSS fiabilă în produsele utilizatorilor finali.
  • LARA-R6001D este un modul compact LTE Cat 1 multimodal care oferă acoperire globală. Modulul este, de asemenea, securizat prin proiectare cu inițializare securizată și actualizări securizate și este certificat în conformitate cu cerințele de securitate cibernetică RED.
  • NINA-W106 este un modul industrial de mici dimensiuni care integrează un microcontroler puternic cu două nuclee pe 32-biți, cu Wi-Fi® 802.11b/g/n și Bluetooth® v4.2 dual-mode.

Echipat cu modulele sale GNSS și de comunicație, kitul XPLR-HPG-2 poate accesa datele de corecție de la o transmisie prin satelit prin intermediul unui receptor GNSS prin satelit în bandă L sau prin conectivitate IP utilizând LTE sau Wi-Fi. Microcontrolerul wireless NINA-W10 cu conectivitate Bluetooth și Wi-Fi rulează software-ul HPG și controlează comunicațiile dintre modulele wireless ale u-blox.

PointPerfect, serviciul de augmentare GNSS u-blox, oferă date de corecție furnizate prin intermediul platformei de furnizare de servicii IoT Thingstream. XPLR-HPG-2 suportă, de asemenea, transportul în rețea al RTCM prin protocolul internet (NTRIP), astfel încât poate fi utilizat și cu alte servicii de corecție a erorilor.

Pentru a afla mai multe despre kitul de explorare GNSS de înaltă precizie XPLR-HPG-2, vizitați https://www.mouser.com/new/u-blox/ublox-xplr-hpg-2-gnss-kit/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu