Rochester Electronics oferă soluții de semnal mixt de la Semtech

Sprijinirea aplicațiilor de lungă durată și prelungirea ciclurilor de viață ale produselor

by gabi

Rochester Electronics, LLC și Semtech Corporation colaborează pentru a oferi clienților o gamă largă de soluții de semnal mixt și suport continuu pentru componente aflate în producție sau la sfârșitul duratei lor viață (EOL), oferind produse și aplicații cu ciclu de viață lung, care se aliniază cu angajamentul Semtech de a satisface nevoile clienților la nivel global.

Semtech are o istorie bogată, care datează din 1960, ca producător de produse de înaltă fiabilitate, transformându-se într-un inovator tehnologic multinațional care oferă semiconductori analogici și de semnal mixt cu caracteristici competitive și revoluționare. Prin menținerea unor standarde de calitate excepționale, Semtech oferă în permanență valoare și asigură un nivel ridicat de satisfacție a clienților.

Rochester Electronics este cea mai mare sursă de semiconductori din lume, oferind dispozitive 100% autorizate, cu trasabilitate, certificate și garantate. Rochester se concentrează pe extinderea disponibilității produselor cu ciclu de viață depășit, alături de furnizarea de asistență pentru produsele aflate ȋn uz.

În cadrul pachetului inițial de stocuri, Rochester a primit 12 milioane de unități de produse Semtech, inclusiv o selecție diversă de dispozitive de management energetic, drivere LED, filtre, dispozitive de protecție TVS/ESD, senzori de proximitate, extensii de porturi I/O și transmițătoare RF.

“Rochester salută oportunitatea de a oferi gama largă de soluții de semnal mixt de la Semtech. Această ofertă îmbunătățește poziția Rochester pe piață, permițându-ne să deservim o gamă largă de sectoare de piață la nivel global și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să dezvoltăm relația cu clienții noștri din întreaga lume.” – Mark Gohr, Director of Supplier Development, Rochester Electronics, America.

“Suntem încântați să lucrăm cu Rochester Electronics, care va oferi acum o selecție din portofoliul cuprinzător de soluții semiconductoare de semnal mixt al Semtech. Rochester Electronics este unul dintre liderii industriei în furnizarea de produse și soluții de semiconductori, fiind autorizat de peste 70 de producători de semiconductori de top și oferind o gamă extinsă de semiconductori aflați la sfârșitul ciclului lor de viață (EOL). Această relație cu Rochester oferă o mare valoare pentru clienții noștri, susținând aplicațiile de lungă durată și prelungind ciclurile de viață ale produselor.” – Hieu Duong, Senior Director of Global Channel Sales, Semtech.

Rochester Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu