Renesas lansează modulul LTE CAT-M1 pentru IoT masiv (mIoT), bazat pe tehnologia dovedită Monarch de la Sequans

by donpedro

Renesas Electronics Corporation a lansat RYZ014A, primul modul IoT celular de la Renesas care suportă specificația LTE Cat-M1. Această tehnologie permite dispozitivelor să se conecteze direct la internet fără a fi nevoie de un gateway, bazându-se pe infrastructura de comunicații existentă deținută de operatorii de rețele mobile. Acest lucru permite o conectare economică a fiecărui dispozitiv, ceea ce este deosebit de avantajos atunci când se instalează rețele mai mari, care necesită un cost redus pe unitate. RYZ014A, pretestat și precertificat, le permite clienților să implementeze rapid și eficient din punct de vedere al costurilor aplicații IoT wireless în întreaga lume.

Modulul RYZ014A rezolvă problemele de proiectare și certificare ale clienților în comparație cu crearea unei soluții IoT wireless de la zero. Aceasta include certificarea de reglementare RF, certificarea PTCRB/GCF și certificarea operatorului de rețea ales de client. Modulul este construit pe o tehnologie dovedită atât din punct de vedere hardware, cât și software și este livrat complet testat și calibrat. Acesta a fost certificat cu toate reglementările majore în materie de frecvențe radio din lume, precum și cu principalii operatori de rețea din America de Nord, APAC și Europa. IoT celular este unul dintre pilonii strategiei de conectivitate a Renesas, care include, de asemenea, Bluetooth® Low Energy, Ultra-wide band (UWB) și Wi-SUN, printre altele.

Renesas face echipă cu Sequans Communications – un dezvoltator și furnizor de top de cipuri și module 5G și 4G destinate IoT – pentru modulele RYZ014A. Sequans oferă tehnologia hardware și software Monarch LTE CAT-M1 utilizată în modul și are o experiență vastă în implementarea IoT wireless la nivel mondial.

Renesas oferă clienților un portal web, gestionat de ONE Tech, prin care se oferă acces ușor la citirea valorilor senzorilor și gestionarea de la distanță a planurilor cartelei SIM, reducând astfel costurile de operare.

Caracteristici cheie ale modulului RYZ014A

  • Suport pentru benzile de frecvență din întreaga lume într-un singur design, eliminând necesitatea de a crea mai multe platforme pentru clienți pentru diferite regiuni globale
  • Putere de ieșire ridicată care suportă ambele opțiuni de clasă de putere, de 20 și 23dBm
  • Consum de curent ultra-redus în modul de economisire a puterii, de numai 1µA

Disponibilitate

Modulul RYZ014A este disponibil acum, împreună cu kiturile de evaluare RYZ014A-EVK. Pentru mai multe informații, vizitați: renesas.com/RYZ014A

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu