Renesas Electronics accelerează proiectarea rețelelor de senzori pentru fabricile inteligente cu soluția RZ/N1S IO-Link

by donpedro

Renesas Electronics Corporation a introdus un nou kit de dezvoltare IO-Link pentru a accelera dezvoltarea de aplicații bazate pe IO-Link pentru rețele industriale de dispozitive utilizate în fabricile inteligente. Kitul de dezvoltare include o placă electronică și o mostră de software pre-calificat, furnizat de TMG. Placa dispune de opt conectori IO-Link care permit dezvoltatorilor să conecteze imediat dispozitivele slave IO-Link și să înceapă procesul de evaluare. Kitul de dezvoltare ușor de utilizat contribuie la reducerea timpului de lansare a produsului de la faza de prototip la faza de producție și ajută inginerii la reducerea sarcinilor care apar în procesul de dezvoltare.
Soluția este susținută de două procesoare (CPU) care funcționează independent și simultan cu o memorie statică SRAM încorporată de mari dimensiuni. IO-Link Master cu opt porturi este controlat de un procesor; celălalt procesor dispune de o arhitectură R-IN și suportă comunicația Industrial Ethernet cu nivelurile superioare, cum ar fi un PLC, fără microcontroler extern, microprocesor sau memorie precum DDR. Integrarea celor două procesoare într-o capsulă mică LFBGA de 12 mm × 12 mm ajută, de asemenea, la proiectarea de plăci PCB compacte.

Caracteristicile principale ale soluției RZ/N1S IO-Link
Mediul de dezvoltare puternic reduce perioada de evaluare a sistemului cu până la șase luni
Kit-ul de dezvoltare “All-in-One” permite utilizatorilor să înceapă rapid și ușor evaluarea și să accelereze timpul de lansare a produselor pe piață.
Placa oferă prototipare rapidă cu conectivitate IO-Link cu opt porturi și conexiuni la orice dispozitiv slave IO-Link.
Mostra de software pre-calificat de la partenerul TMG TE scurtează timpul tradițional necesar pentru a trece de la prototip la producția de masă.
Proiectare optimizată pentru aplicații cu spațiu limitat și pentru mediile industriale
Cei 6 MB de memorie SRAM pe cip elimină necesitatea unei memorii externe.
Capsula LFBGA de mici dimensiuni (12 mm × 12 mm) face ca soluția să fie ideală pentru plăcile PCB cu constrângeri de spațiu din aplicațiile industriale.

Pentru mai multe informații privind soluția RZ/N1S IO-Link, accesați: https://www.renesas.com/us/en/products/software-tools/boards-and-kits/eval-demo/io-link-master-development-kit.html.
Pentru mai multe informații despre IO-Link, accesați: http://www.io-link.com.

Renesas Electronics Corporation | www.renesas.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu