Point One Navigation și Quectel asigură o localizare precisă pentru piețele de robotică și agricultură

by donpedro

Point One Navigation, lider în tehnologia de localizare de precizie și Quectel Wireless Solutions, furnizor global de module și antene IoT, au lansat dispozitivul LG69T-AM, cea mai recentă completare a seriei de module GNSS LG69T. Motorul de poziționare Point One propulsează LG69T-AM și permite o precizie globală la nivel de centimetru prin integrarea GNSS augmentat într-un modul accesibil, dar ușor de utilizat, cu API open-source.

Modulul GNSS LG69T-AM dispune de platforma de receptoare de poziționare TeseoV dual band L1/L5 de la STMicroelectronics cu 80 de canale de urmărire și 4 canale rapide de achiziție compatibile cu GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS și NAVIC. LG69T-AM se bazează pe tehnologia RTK și SSR de la Point One pentru o precizie la nivel de centimetru și un timp de convergență ultra-rapid. Acesta este proiectat pentru o integrare ușoară cu o modificare minimă a listei de materiale și este perfect pentru adoptarea masivă pe piață fără a fi nevoie de un coprocesor extern costisitor. Datorită dimensiunii reduse a pachetului, greutății reduse și consumului excelent de putere, este ideal pentru aplicații precum robotica și agricultura de precizie.

În LG69T-AM sunt încorporate FusionEngine și serviciul de corecție Polaris de la Point One. FusionEngine este compatibil cu serviciile de corecție bazate pe standarde, inclusiv cu cele bazate pe RTCM. Polaris este propriul serviciu de corecție GNSS al Point One, care oferă o precizie absolută mai bună de 10 cm, cu o acoperire de la coastă la coastă în SUA și în Europa. Acesta oferă o varietate de opțiuni de conectivitate, inclusiv livrarea prin telefonie celulară și banda L. Rețeaua este special creată pentru clienții din domeniul agriculturii de precizie și include un sistem avansat de anti-bruiaj, de atenuare a interferențelor, securitate de la un capăt la altul și monitorizare automată a integrității, neegalat de niciun alt furnizor.

Pentru mai multe informații despre LG69T-AM, vă rugăm să vizitați https://pointonenav.com/lg69t.

Quectel
Point One Navigation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu