Placa de extensie de generația a treia de la Pervasive Displays suportă toate display-urile e-paper cu tehnologie iTC și oferă o bibliotecă extinsă de software gratuit

by donpedro

Pervasive Displays a lansat pe piață kitul de extensie EXT3, cu suport pentru întreaga sa gamă de display-uri e-paper iTC cu consum ultra-redus de putere, pentru aplicații industriale, comerciale și de vânzare cu amănuntul, împreună cu un set extins de biblioteci software.

Mulți producători caută să înlocuiască afișajele TN/STN cu alternativa oferită de display-urile e-paper (EPD) de foarte mică putere, unde imaginea de pe ecran poate fi menținută fără a consuma energie. EXT3 ajută echipele de ingineri să evalueze tehnologia e-paper înainte de a lua decizii la nivel de sistem. Aceasta include luarea deciziei în privința microcontrolerului gazdă care va fi utilizat, selectarea dimensiunii și culorii ecranului și cantitatea sau tipul de memorie necesară, pentru a oferi o experiență optimă de utilizare.

EXT3 oferă o modalitate simplă și convenabilă de interfațare a unui microcontroler gazdă cu oricare dintre afișajele e-paper produse de Pervasive Displays, care utilizează tehnologia iTC, cu controler intern de sincronizare; (display-urile sunt disponibile în diverse culori, negru/alb și negru/alb/roșu și dimensiuni de la 1.54” Aurora, până la 12.2” Spectra).

EXT3 vine, de asemenea, cu resurse software open-source, permițând echipelor de proiectare să evalueze toate afișajele producătorului bazate pe tehnologia iTC. Acest lucru ajută dezvoltatorii să găsească soluția potrivită pentru aplicația lor, oferind un mod simplu și rapid de conectare a afișajului la EXT3. Kitul EXT3 include o memorie Flash de 1 Mbyte / 8 Mbit și cu posibilități de adăugare de memorie suplimentară (Flash sau RAM) dacă aplicația o cere. Acest lucru permite inginerilor să-și accelereze ciclul de proiectare și să obțină combinația optimă microcontroler / memorie / display pentru aplicația lor.

Pervasive Displays

Mai multe informații găsiți aici

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu