Module cu protocol Wirepas Mesh pentru rețele IoT mari

by donpedro

Würth Elektronik a încheiat un parteneriat cu dezvoltatorul finlandez de software – Wirepas. Scopul acordului este de a oferi un portofoliu de module radio care utilizează protocolul de rețea IoT Wirepas Mesh, începând cu anul 2021. Această tehnologie inovatoare poate fi utilizată pentru a crea rețele IoT mari, de exemplu o rețea de senzori alimentați de la baterii, în care fiecare dispozitiv funcționează și ca un router. Rețeaua mesh (rețea de tip plasă) este scalabilă, oferă re-rutare dinamică (alegând în mod automat cea mai bună cale pentru pachetele trimise între clienți, pentru a evita congestia datelor) și se auto-descoperă (fiecare nod nou putând să găsească și să folosească în mod automat setările utilizate de rețeaua mesh), după cum este necesar. Clienții Würth Elektronik pot primi hardware-ul dovedit Proteus III / Thyone I cu firmware de la Wirepas.

Modul radio cu protocolul de rețea IoT Wirepas Mesh. –
Sursa imaginii / Bildquelle: Würth Elektronik 

Principiile de proiectare ale stivei de software de la Wirepas au fost adaptate la cerințele industriei de la început, în ceea ce privește fiabilitatea, scalabilitatea și longevitatea dispozitivelor, care funcționează alimentate de la baterii. În calitate de furnizor de module radio în banda de 2,4 GHz, compacte și cu consum redus de putere, Würth Elektronik este partenerul ideal pentru producerea, vânzarea și susținerea modulelor radio pentru rețele mesh Wirepas, gata pentru a fi utilizate.

Module Wirepas

Clienții Würth Elektronik pot primi imediat primul lor modul radio cu firmware-ul de bază Wirepas. În cooperare cu compania finlandeză Wirepas, Würth Elektronik oferă hardware standard în care firmware-ul Wirepas poate fi personalizat în funcție de cerințele clienților. Aceasta înseamnă că o rețea mesh inteligentă poate fi implementată pentru client într-un timp foarte scurt. Hardware-ul se bazează pe chipset-ul de la Nordic – nRF52840 – utilizat și în alte produse ale Würth Elektronik, precum modulul Bluetooth LE 5.1 Proteus-III sau modulul radio proprietar de 2,4GHz – Thyone-I. La sfârșitul primului trimestru al acestui an, modulul radio va fi disponibil din stoc de la Würth Elektronik eiSos, fără o cantitate minimă de comandă, la fel ca toate celelalte produse ale sale.

Wirepas
Würth Elektronik eiSos

Mai multe informații găsiți aici

S-ar putea să vă placă și