Philips Semiconductors anunţă un efort agresiv pentru a domina pieţele Rusiei şi CIS, aflate într-o creştere rapidă

by donpedro

24 Aprilie, Moscova – Philips Semiconductors, unul din cei mai mari producători de componente electronice din lume, a format un parteneriat cu patru din cei mai mari distribuitori din domeniul tehnologiei informaţiilor din fosta Uniune Sovietică. Scopul este sporirea prezenţei Philips pe piaţa Rusiei şi a Comunităţii Statelor Independente. Firma Philips Semiconductors pare a fi convinsă că acest teritoriu va fi o piaţă cu o creştere uriaşă şi de aceea vrea să implementeze o reţea de distribuţie sofisticată, pentru a exploata înaintea concurenţei ocaziile ce se ivesc.
În acest sens, Philips Semiconductors a format parteneriate cu firmele COMPEL, MAY, GAMMA şi VISSA, alese pentru planurile lor de afaceri agresive. Aceste planuri, dezvăluite la întâlnirea premergătoare, s-au dovedit consistente cu ambiţiosul program de extindere spre Est al firmei Philips.
Fiecare din noii parteneri de distribuţie ai lui Philips are o puternică bază de clienţi, cărora speră să le vândă produsele standard ale firmei Philips Semiconductors. Compania MAY este specializată în piaţa de RF (radiofrecvenţă), GAMMA în soluţii pentru industria auto, iar VISSA în aplicaţii de larg consum.
Anunţul acestui parteneriat şi al orientării către CIS face parte din strategia companiei Philips Semiconductors de a prelua controlul noilor pieţe ce apar atunci când ele sunt în faza de început, pentru a spori apoi prezenţa firmei pe măsură ce respectivele pieţe ajung la maturitate şi devin tot mai rentabile.
Actualmente Philips Semiconductors îşi clădeşte o infrastructură solidă, pentru a-şi facilita aceste planuri de extindere în Europa de Est, Israel, Africa de Sud, Rusia şi CIS. Fiecare teritoriu a fost prevăzut cu o consistentă echipă de teren, compusă atât din manageri pentru dezvoltarea afacerilor, cât şi din ingineri de aplicaţii, echipă ce are rolul de a sprijini firmele comerciale locale şi partenerii de distribuţie

www.philips.semiconductors.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu