Philips Semiconductors devine membră a Auto-ID Center pentru a avansa tehnologia codului de produs din generaţia următoare, bazată pe RFID

by donpedro

Eindhoven, Aprilie 24, 2001 – Philips Semiconductors, o divizie a concernului Royal Philips Electronics, a intrat în organizaţia Auto-ID Center pentru a sprijini cercetarea în domeniul de vârf al tehnologiilor automate de identificare. Organizaţia speră într-un viitor în care etichetele isteţe sunt parte integrantă a obiectelor obişnuite, şi adaugă inteligenţă tranzacţiilor de zi cu zi.
Centrul de Auto-ID este o organizaţie non-profit cu sediul la MIT (Institutul de Tehnologie din Massachusetts, California, una din cele mai prestigioase facultăţi tehnice din lume). Scopul său este progresul cercetării pentru următoarea generaţie de sisteme de identificare automată (auto-ID). Fondurile provin atât de la organizaţii industriale precum Universal Code Council, cât şi din sprijinul acordat de numeroase firme producătoare şi utilizatoare ale tehnologiilor de identificare. Centrul studiază noi sisteme de identificare automată, cum ar fi codul electronic pentru produse (ePC), urmaşul cunoscutului cod de bare UPC. Noile sisteme vor aduce furnizorilor, distributorilor şi comercianţilor o eficienţă sporită şi un flux de informaţii ameliorat. Sistemele de identificare automată vor îmbunătăţi calitatea vânzărilor, deoarece pot oferi clienţilor informaţii şi servicii suplimentare.
www.philips.semiconductors.com.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu