PEI-Genesis a fost numită distribuitor autorizat pentru Micro-Mode Products

Extinderea portofoliului cu conectori RF cu lățime de bandă mare pentru aplicații spațiale și de apărare

by gabi

Compania PEI-Genesis, lider global în proiectarea și asamblarea unor soluții de interconectare personalizate, a fost numită distribuitor autorizat pentru Micro-Mode Products, o marcă ITT Inc. Micro-Mode Products este specializată pe conectori de radiofrecvență (RF) de înaltă fiabilitate, cu lățime de bandă mare, proiectați pentru aplicații critice pentru misiune, inclusiv sisteme radar, de satelit și de apărare inteligente.

„Compania PEI-Genesis este onorată să-și consolideze parteneriatul cu ITT prin distribuirea Micro-Mode Products la nivel global”, a remarcat Shaun Findley, Global Director of Product & Purchasing la PEI-Genesis. „Această colaborare subliniază angajamentul nostru ferm de a oferi inginerilor din întreaga lume soluții de interconectare RF”.

Gama largă a Micro-Mode de conectori RF, adaptoare, terminatoare și scule completează expertiza tehnică RF a PEI-Genesis și permite ambelor organizații să ofere clienților o gamă mai largă de soluții rezistente, esențiale pentru obținerea conectivității wireless impecabile în medii spațiale și de apărare dificile. Adăugarea Micro-Mode completează gama largă a PEI de soluții de interconectare cu compania soră a Micro-Mode, ITT Cannon.

„Parteneriatul dintre PEI-Genesis și ITT Cannon se întinde pe cinci decenii și cu această adăugare recentă a Micro-Mode Products de la ITT în portofoliul PEI, aceasta reafirmă angajamentul nostru comun de a oferi inginerilor din întreaga lume tehnologie RF de ultima generație și soluții de interconectare robuste”, Art Dunn, ITT General Manager – Connectors.

Pentru informații suplimentare despre portofoliul PEI-Genesis de conectori și cabluri RF Micro-Mode, faceți clic aici.

PEI-Genesis

S-ar putea să vă placă și