Anritsu prezintă analizoarele revoluționare Site Master™ MS2085A și MS2089A

O nouă eră în domeniul testării pe teren pentru diverse aplicații

by gabi

Anritsu Corporation, lider global în domeniul soluțiilor de testare și măsurare pentru industria telecomunicațiilor, are plăcerea de a vă prezenta inovațiile sale de ultimă oră în domeniul echipamentelor de testare – analizorul de cablu și antena Site Master MS2085A și analizorul de spectru MS2089A. Noile echipamente, din gama Anritsu, au fost proiectate de la zero pentru a consolida poziția de lider a companiei în domeniul testării instalațiilor de telecomunicații și al întreținerii acestora, pentru a răspunde diverselor cerințe ale industriei telecomunicațiilor. Acestea redefinesc standardele industriei în ceea ce privește funcționalitatea, precizia și operarea facilă, marcând un salt tehnologic uriaș în domeniu.

Site Master MS2085A și MS2089A reprezintă apogeul ingineriei moderne, combinând experiența vastă a companiei Anritsu și angajamentul față de inovație, orientată către client. Aceste echipamente îmbină funcțiile de analiză a cablurilor și antenelor cu cele de analiză și monitorizare a spectrului într-o soluție integrată.

Noile echipamente sunt adaptate pentru a sprijini un spectru larg de industrii, inclusiv telecomunicațiile, radiodifuziunea, sectorul aerospațial, sateliții și apărarea, facilitând utilizarea echipamentelor într-o varietate de aplicații, de la sistemele de antene distribuite (DAS – Distributed Antenna Systems) și monitorizarea sateliților până la analiza interferențelor și efectuarea măsurătorilor curente necesare noilor instalații sau de întreținere a celor existente.

Caracteristici și avantaje esențiale:

  • Capabilități multifuncționale: Integrarea analizei performanțelor cablurilor și antenelor alături de analiza spectrală, oferă profesioniștilor un instrument versatil excepțional destinat unei game largi de măsurători. Este o soluție completă pentru evaluarea sistemelor de antene, diagnosticarea rețelelor fără fir sau monitorizarea semnalelor spectrale.
  • Eficiență operațională: Îmbinând mai multe funcții de măsurare într-un singur dispozitiv, Site Master optimizează substanțial fluxul măsurătorilor.

Astfel, se reduce nevoia deținerii și a utilizării mai multor instrumente, integrează procesele de testare și permite obținerea unor performanțe sporite în intervale de timp mai scurte – îmbunătățind efectiv productivitatea și minimizând în același timp costurile operaționale.

  • Precizie și siguranță: Proiectat pentru precizie și construit pentru a rezista la condiții severe de teren, Site Master asigură rezultate consistente și fiabile. Acuratețea superioară și construcția robustă conferă încredere în fiecare rezultat al testului, permițând luarea unor decizii precise și bine documentate în orice condiții.
  • Caracteristici avansate: Dispunând de funcții precum analiză spectrală în timp real (RTSA – Real-Time Spectrum Analysis), captură și transmitere a IQ, precum și identificarea și remedierea problemelor de intermodulație pasivă (PIM (PIM – Passive Intermodulation) hunting), compania nu numai că respectă standardele industriei, ci le și creează.

Raymond Chan, Manager de produs la Anritsu Corporation, își exprimă entuziasmul: “Suntem încântați să lansăm Site Master MS2085A și MS2089A, care înseamnă un progres enorm în tehnologia de testare. Aceste inovații subliniază angajamentul nostru pentru promovarea tehnologiilor de testare și măsurare, care nu numai că îndeplinesc, ci și depășesc cerințele, în continuă evoluție ale clienților noștri din diverse sectoare. Ele reprezintă o dovadă a efortului constant al Anritsu de a atinge excelența, stabilind un nou punct de referință în materie de competență pentru testare.”

Analizoarele Site Master MS2085A și MS2089A sunt disponibile, în prezent, la nivel global. Pentru informații detaliate despre produse și capabilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.anritsu.com.

Despre Anritsu
Anritsu Corporation (www.anritsu.com), este de 125 de ani furnizor de soluții inovatoare de testare și măsurare a comunicațiilor la nivel mondial. Filozofia Anritsu presupune implicarea clienților în calitate de veritabili parteneri pentru a contribui la dezvoltarea de soluții wireless, optice, microunde/RF și digitale pentru aplicații de cercetare și dezvoltare, producție, instalare și întreținere, precum și soluții multidimensionale de asigurare a serviciilor pentru monitorizarea și optimizarea rețelelor. Totodată, Anritsu furnizează componente de precizie pentru microunde/RF, dispozitive optice și dispozitive electrice de mare viteză pentru produse și sisteme de comunicații. Compania dezvoltă soluții avansate pentru 5G, M2M, IoT, precum și pentru alte piețe emergente și tradiționale de comunicații cu fir și fără fir. Având birouri în întreaga lume, Anritsu are aproximativ 4.000 de angajați în peste 90 de țări.

ANRITSU

S-ar putea să vă placă și