Parteneriat între Murata și Pycom pentru reducerea timpului de lansare pe piață a proiectelor IoT

by donpedro

Timpul de lansare pe piață a proiectelor Internet of Things (IoT) va fi redus cu aproximativ 70% datorită unei noi colaborări între Murata și Pycom. Colaborarea strategică reunește moștenirea solidă a companiei Murata în materie de hardware inovator, inclusiv tehnologia modulelor radio IoT și expertiza Pycom în domeniul proiectării și integrării pentru dezvoltarea și extinderea rapidă a IoT.

Din septembrie 2021, clienții care implementează proiecte IoT pot profita de un nou kit de evaluare (EVK) Pycom bazat pe tehnologia Murata, care oferă IoT complet. Ideal pentru companiile care doresc să dezvolte și să extindă soluții IoT cu dispozitive de consum redus de putere, durată de viață lungă a bateriei și niveluri ridicate de fiabilitate a dispozitivelor, EVK-ul F01 H7 face posibilă economisirea de timp și bani, trecând rapid și fără probleme prin toate etapele proiectului IoT, de la concept până la finalizare. Dezvoltatorii pot trece de la EVK la construirea produselor finale fără a pierde timp cu reproiectarea sau recodificarea. Kitul este completat de platforma Pycom, bazată pe cloud, pentru managementul dispozitivelor și de un nou kit de dezvoltare software (SDK), ce permite utilizatorului să își gestioneze cu ușurință dispozitivele, rețelele LPWAN și fluxul de date de la punerea în funcțiune până la etapele de implementare.

Reducerea timpului de lansare pe piață este esențială pe măsură ce sporește exponențial cererea de soluții IoT inovatoare. Se preconizează că numărul dispozitivelor IoT din întreaga lume va crește de la 7,6 miliarde în 2019 la 24 de miliarde în 2030 (conform unui studiu de cercetare recent al Transforma Insights), impulsionat de sectoare precum urmărirea activelor, dispozitivele purtabile, asistența medicală, orașele inteligente și contoarele inteligente.

Bazat pe modulele celulare 1SC și 1SJ Cat-NB1/M1 și LoRa(WAN) de la Murata, EVK oferă fiecărui dispozitiv cea mai bună șansă posibilă de a se conecta și de a rămâne conectat, oferind patru rețele LPWAN într-un singur modul OEM de mici dimensiuni, montat în mod flexibil pe diferite plăci. Printre acestea se numără M.2, plăci de bază, proiecte de referință sau PCB-uri personalizate. Alte caracteristici includ un microcontroler ARM Cortex H7 și un cip de securitate de la NXP.

Atât EVK-ul cât și SDK-ul Pycom bazate pe tehnologia Murata vor fi disponibile începând cu 15 septembrie 2021.

Referințe:
www.pycom.io/murata
https://www.murata.com/en-eu/products/connectivitymodule/lpwa/overview/lineup/type-1sc
https://www.murata.com/en-eu/products/connectivitymodule/lpwa/overview/lineup/type-1sj

Murata

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu