PAD digital, cu acces fără fir la Web, de la DT Research, cu procesor Geode de la National

by donpedro

PAD-ul, cu conectare fără fir şi cu display de înaltă calitate, funcţionează ca un dispozitiv de acces Web, ca accesoriu sau client pentru desktop; produsul va fi prezentat săptămâna aceasta de TECHXNY în New York City

Compania DT Research, un producător de primă mărime pentru dispozitive de acces la informaţie, a anunţat lansarea pe piaţă a unui PAD digital pentru acces fără fir la Web, caracterizat de înaltă performanţă şi care foloseşte procesorul cu consum mic Geode™ GX1 de la National Semiconductor.
WebDT 380 este a doua generaţie de PAD (Personal Access Device) fără fir şi este o soluţie pentru OEM. Realizat pe baza documentaţiei de proiectare Geode WebPAD™ de la National, dispozitivul a luat naştere din colaborarea National Semiconductor cu DT Research. WebDT 380 este bazat pe conceptul de produs WebPAD Metro care a fost prezentat la Comdex Fall 2000, unde a câştigat “Best of Comdex” la categoria servicii. Modelul comercial de astăzi este caracterizat de funcţionalitate şi flexibilitate de configurare şi este folosit ca dispozitiv de acces la Web, client sau accesoriu pentru desktop. WebDT 380 foloseşte puterea de calcul a procesorului Geode GX1 de la National, funcţionalitatea sistemului de operare Microsoft Windows CE 3.0 şi standardele pentru acces fără fir LAN/WAN. Este optimizat pentru folosirea pe diferite pieţe, inclusiv pentru educaţie, pentru medicină, pentru legarea în reţea de la domiciliu şi pentru control.
www.national.com

S-ar putea să vă placă și