ODU ROM Manufacturing, Sibiu

by donpedro

De peste 60 de ani, ODU oferă soluţii pe piaţa internaţională a sistemelor de conectică, dezvoltând departamente de proiectare, producţie, vânzări şi marketing pe pieţele importante ale lumii. Ca urmare a creşterii cifrei de afaceri în ultimul deceniu, pe lângă site-ul principal de producţie din Muehldorf am Inn, Germania, în anul 2001 se înfiinţează ODU Shanghai Manufacturing în Shanghai, China şi 5 ani mai târziu, se pun bazele ODU ROM Manufacturing în Sibiu, România. Ampla reţea mondială de vânzări a făcut cunoscută compania şi atrage din ce în ce mai mulţi clienţi de pe pieţele cele mai importante ale lumii. “Know-how”-ul ODU în inginerie nu se rezumă doar la o paletă largă de soluţii de conectică, ci şi la soluţii “Turn key” cu conector şi cablaj personalizat.

Confecţionarea cablajelor

Pentru orice conexiune este necesar şi un cablu. Legătura dintre fire şi contacte poate fi realizată prin procesul de cositorire sau sertizare.

Confecţionarea cablajului necesită cunoştinţe în domeniul conecticii, cablului şi confecţionării cablajului. Aceste premise se regăsesc întru totul în cadrul concernului ODU.

Fără intermediari, ODU confecţionează întregul sistem, începând de la conector, cablaj, injecţie cablaje şi până la turnare impermeabilă.

Compania ODU ROM oferă:

• Confecţionare cablaj cu conector ODU MINI-SNAP
• Confecţionare cablaj cu conector ODU MEDI-SNAP
• Confecţionare cablaje pentru industria medicală şi telecomunicaţii.

Totul de la o singură sursă – furnizorul de conectori

Aceasta este o soluţie optimă pentru proiecte particularizate.

Împreună cu dumneavoastră putem găsi soluţia perfectă!

Contact
Ing. Alina Cibu
alina.cibu@odu-rom.ro
www.odu-rom.ro
ODU ROM Manufacturing – Sibiu, Romania
Tel: 0748144488
Fax: 0269 221006
Pentru informaţii generale accesaţi www.odu.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu