O completare perfectă a portofoliului de produse: Rutronik extinde acordul de distribuție cu ams OSRAM

by donpedro

Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH și-a extins acordul de franciză existent cu ams OSRAM pentru a include întregul portofoliu de produse ams în regiunea EMEA. Extinderea parteneriatului completează portofoliul existent de senzori, produse de iluminat și de vizualizare al Rutronik și îi permite acesteia să ofere clienților soluții individuale pentru aplicații din segmentele de piață auto, industrial și medical, printre altele, de la ams OSRAM.

Cooperarea de succes de lungă durată dintre unul dintre liderii mondiali în domeniul soluțiilor optice și un distribuitor de top la nivel mondial de linii ample de produse, se dezvoltă acum odată cu extinderea francizei. În regiunea EMEA, toate produsele ams OSRAM sunt disponibile și completează portofoliul de produse existent al Rutronik, inclusiv senzorii de poziție și temperatură sau senzorii pentru monitorizarea semnelor vitale.

Soluții personalizate bazate pe componente extrem de inovatoare și pe know-how de specialitate

Noi sinergii apar datorită tehnologiei, portofoliului de produse de înaltă calitate și cunoștințelor experților Rutronik, certificate de producător. Acest lucru oferă soluții dintr-o singură sursă care se potrivesc și mai mult nevoilor clientului. “Trebuie să fie întotdeauna vorba de a acționa în interesul clienților. Odată cu extinderea francizei, reușim să facem exact acest lucru, deoarece beneficiile sunt evidente. Completăm portofoliul de produse și tehnologii inovatoare de înaltă calitate ale ams OSRAM și le combinăm cu expertiza și serviciile noastre specifice. Acest lucru ne permite să oferim cea mai bună soluție pentru aplicația respectivă. Astfel, creăm cel mai mare beneficiu posibil pentru clienții noștri. Suntem siguri că prelungirea acordului de franciză ne conduce către un viitor comun și plin de succes”, explică Markus Krieg, directorul de marketing al Rutronik.

Rutronik

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu