O cale mai rapidă către sistemele inteligente

Kit de proiectare IoT certificat Microsoft Azure de la Würth Elektronik

by gabi

Kitul de proiectare IoT Calypso — Sursa imaginii: Würth Elektronik

Cu noul kit Calypso IoT, Würth Elektronik este mândru să prezinte un kit de evaluare cu firmware preinstalat, care permite crearea și evaluarea simplă a unor soluții IoT sigure de la un capăt la altul, utilizând Azure IoT de la Microsoft. Kitul de proiectare oferă o platformă hardware robustă pentru realizarea rapidă de prototipuri. Placa de dezvoltare FeatherWing de la Wurth Elektronik combină senzori, module de alimentare și conectivitate wireless într-un kit simplu. Acestea sunt open source și sunt complet compatibile cu factorul de formă Feather de la Adafruit. Hardware-ul și software-ul au fost pretestate și verificate pentru integrarea în Azure IoT Central al Microsoft, în acest scop, Würth Elektronik aderând la programul Azure Certified Device.

Kitul de proiectare Calypso IoT cuprinde senzorul FeatherWing de la Würth Elektronik, Calypso Wi-Fi FeatherWing de la Würth Elektronik, precum și FeatherWing OLED și Feather M0 de la Adafruit, care funcționează cu procesorul ATSAMD21G18 ARM Cortex M0+ și este furnizat cu firmware preinstalat de la Würth Elektronik. Kitul de proiectare Calypso IoT facilitează dezvoltarea de aplicații IoT, în special pentru înregistrarea descentralizată a datelor senzorilor, care sunt apoi procesate cu ajutorul interfeței UX und API preinstalate Azure IoT. Senzorul FeatherWing monitorizează cu precizie senzorii MEMS de presiune absolută, de accelerație pe 3 axe, de temperatură și umiditate relativă de la Würth Elektronik. Kitul de proiectare Calypso IoT poate fi utilizat, de exemplu, pentru a dezvolta aplicații de monitorizare și control pentru domenii precum automatizări industriale, sectorul sănătății, case inteligente, orașe inteligente, rețele inteligente și agricultură inteligentă. Würth Elektronik a prezentat recent ultima dintre aceste aplicații potențiale în cadrul unor expoziții, unde compania a expus prototipuri de agricultură pe verticală, conectată, pentru cultivarea în interior cu iluminare cu LED-uri.

Kitul de proiectare Calypso IoT, disponibil acum, poate fi combinat cu ușurință cu alte FeatherWings din portofoliile de produse Würth Elektronik și Adafruit.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și