NOUL RASPBERRY PI MODEL A

by donpedro

NOUL Raspberry PI Model A, cel mai mic şi mai ieftin PC din lume, este acum disponibil la Aurocon COMPEC, distribuitor RS Components în România!
Aurocon COMPEC prezintă cel mai nou Raspberry PI: Modelul A, creat pentru a fi accesibil oricui, atât în scop educaţional, pentru a oferi copiilor acces la cunoştinţe aplicate de programare, cât şi în scop profesional, pentru cei care doresc să-şi construiască sisteme personalizate.
Raspberry PI Model A este un nou model cu un preţ şi mai mic decât modelul B anterior. Modelul A dispune de un procesor de 700MHz, 256MB RAM, un port USB 2.0 şi HDMI, rulează sistemul de operare Linux, include un port pentru card-uri de memorie SD, ieşire audio 3.5mm, şi are dimensiunile de numai 85,6mm × 53,9mm ×17mm. Diferenţele între cele două modele sunt date de memoria mai mică, un singur port USB şi lipsa portului Ethernet în cazul Modelului A. Ca şi consum energetic însă, Modelul A necesită o treime din curentul utilizat similar de Modelul B, ceea ce îl face recomandabil pentru proiecte pe baterii sau energie solară.
Deşi Modelul B a fost în urmă cu un an, el se bucură de mare succes în lumea celor pasionaţi. Alături de el apare noul Model A, util în numeroase aplicaţii.
Tot ceea ce trebuie este imaginaţia!
Ambele modele sunt furnizate ca placă de bază; utilizatorii au posibilitatea de a achiziţiona separat accesoriile necesare în funcţie de aplicaţia pe care intenţionează să o dezvolte. Accesoriile compatibile (memorie, sursă de alimentare, tastatură, carcasă, cabluri etc.) sunt disponibile la COMPEC, distribuitorul RS Components în România.
Mai multe detalii cu privire la Raspberry PI, puteţi găsi la: www.compec.ro sau www.rsromania.com. La adresa www.designspark.com puteţi de asemenea găsi informaţii suplimentare, inclusiv de la utilizatori de Raspberry Pi.

Andreea Macsiniuc
Specialist Marketing

Aurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și