Noul Patton 1068 – modem VDSL cu rată de transfer selectabilă

by donpedro

Acest modem este primul produs care permite implementarea de soluţii punct-la-punct în tehnologie VDSL cu posibilitatea alegerii ratei de transfer a datelor şi mai ales a modului de transmisie simetric respectiv asimetric. Ca şi modelul 1058, noul model 1068 furnizează servicii de date şi voce de mare viteză pe aceeaşi pereche de fire de cupru. Modelul 1068 permite extinderea razei de conectare a reţelelor, oferind rate ale debitului de transfer cuprinse între 6 şi 16 Mbps şi distanţe între 1,2 şi 2,03 km. Posibilitatea de partajare a liniei de transmisiune permite utilizatorilor să descarce fişiere prin Internet, să trimită email-uri etc., simultan cu efectuarea de convorbiri telefonice sau transmisiuni fax.

Modelul 1068 este realizat într-o manieră compactă, uşor de instalat şi transparent pentru protocoalele de nivel superior. Echipamentul de reţea se conectează la portul Ethernet (autosense 10/100, half/full duplex) al modem-ului, cablul POTS/ISDN în portul aferent oferit de modem (splitter-ul POTS/ISDN nu necesită alimentare), iar perechea de cupru pentru transmisia VDSL se conectează la blocul terminal, şi echipamentul este gata de funcţionare. Un bloc de comutatoare (dipswitch cu 4 poziţii) plasat sub modem permite selectarea ratei de transfer pe linia VDSL.
Modelul 1068 este destinat aplicaţiilor cu răspuns în timp real care necesită transfer de date cu debit mare. În varianta 1068RC se oferă posibilitatea unei concentrări maxime de echipamente şi un management centralizat. Această caracteristică face ca seria 1068 să fie alegerea perfectă pentru operatori de telecomunicaţii, campusuri, hoteluri sau clădiri industriale, agenţii guvernamentale sau unităţi militare.
Caracteristici tehnice
Ethernet Extension Up To 2,03 km;
Line Rates Up To 16.67 Mbps;
Combination of 7 Asymmetrical or Symmetrical Line Rates;
Transparent LAN Bridging;
Supports Voice, Video, and High Quality, Real Time, Bi-Directional Streaming Video;
Automatic Learning, Aging and Filtering;
Data and Voice (POTS/ISDN) Line Sharing Over Single Pair Voice-Grade Wire;
Auto Sensing 10/100BaseT with Full or Half-Duplex Operation;
Simple Dip-Switch Line Rate Configuration;
AC and DC Power Options Available.
Preţuri End User (fără TVA) per pereche:
1. Suport pentru Date – numai 677,48 USD.
2. Suport pentru Date & Voce – numai 718,79 USD.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:
GENESYS SOFTWARE ROMANIA – Dept. IT Distribution
Tel. 021-242.05.42, Fax 021-242.05.43, e-mail: sales@genesys.ro
Persoane de contact: Cristina Gavrilă, Gabriela Laiu – Sales Officers;
Florentina Totth – Channels Manager.

S-ar putea să vă placă și