Noul disc gradat produs de Vishay Model 21P – se caracterizează prin fiabilitate şi precizie excelente

by donpedro

Un nou disc gradat din plastic cu 11 rotaţii şi un diametru de 46mm a fost anunţat de Vishay Intertechnology, Inc. Noul disc, Model 21P, este destinat să servească drept numărător de rotaţii pentru aplicaţii de control industrial în care este necesară citirea numărului rotaţiilor unui ax traductor.

Model 21P se caracterizează printr-o scală Vernier rotundă pe discul său gradat, oferind lizibilitate şi sensibilitate excelente, precum şi precizie ridicată şi frână de blocare pentru a păstra valoarea citită.
Pentru a elimina estimările, un mecanism de pe disc emite un sunet pentru a alerta utilizatorul când s-a efectuat un ciclu complet. Fereastra dispozitivului indică numărul complet de rotaţii ale tamburului conducător, în timp ce discul circular gradat indică procentajul rotaţiei parţiale a tamburului conducător. Indicaţiile cresc prin rotire în sens orar şi descresc prin rotire în sens antiorar. Modelul 21P este capabil să afişeze până la 1099 rotaţii.
Discul poate fi montat direct pe axul traductorului cu o cheie Allen inclusă – împreună cu instrucţiuni de montare. În pachetul discului este, de asemenea, disponibil un adaptor de 6mm. Cu un finisaj metalizat (aluminiu), noul disc oferă o alternativă de înaltă calitate, ieftină, la discurile metalice cromate. Modelul 21P cântăreşte doar 13 grame şi este adecvat pentru utilizare cu toate traductoarele rotative.
Mostre şi cantităţi de producţie ale discului Model 21P de la Vishay Spectrol sunt disponibile acum, cu termene de livrare de patru – şase săptămâni pentru cantităţi mari.

http://www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu