Noua gamă de cabluri Automation Line

by donpedro

În ultimii ani, câteva tipuri de cabluri s-au impus ca standard pe piaţă. Acestea corespund diverselor cerinţe ale constructorilor de maşini. În consecinţă, au fost dezvoltate produse speciale pentru aplicaţiile respective, fapt ce a dus la creşterea costurilor de aprovizionare şi de logistică ale clienţilor. Noi îndeplinim toate cerinţele specifice ale industriei de automotive cu noul cablu S370, disponibil pentru toate produsele din gama Automation Line.
Standardizare şi costuri reduse
Gama Automation Line reuşeşte reducerea costurilor. Caracteristicile acestei game de produse sunt:

– pretabile la pat de cablu mobil;
– fără halogen, silicon, PVC;
– certificare UL;
– rezistenţă la scântei de sudură;
– rezistenţă la substanţe chimice şi uleiuri;
– rezistenţă la microbi şi hidroliză;
– ignifuge;
– IP67 conform IEC 60529.

Costurile de producţie ale gamei Automation Line au fost reduse datorită folosirii componentelor standard precum şi datorită îmbunătăţirii materialelor şi proceselor de producţie. Acest avantaj este transferat clienţilor, care beneficiază de preţuri mai mici comparativ cu alte produse de aceeaşi calitate. Toată gamă Automation Line este disponibilă acum, cu conectori standard M8x1 şi M12x1, priză şi fişă, cu cot sau drepte, cu 3 sau 4 fire. M12x1 există şi în varianta cu 5 fire.
Toate variantele au clasa de protecţie IP67.
Spre deosebire de restul cablurilor de la firma ESCHA care au culoarea albastră, Automation Line are culoarea negru mat. O altă caracteristică este culoarea albastră a inelului de protecţie la desfacere accidentală cauzată de vibraţii.
Imediat după anunţarea intrării pe piaţa românească a cablurilor Automation line, unul dintre cei mai mari producători de automobile din România, a decis dotarea completă a noilor linii de producţie cu această familie de conectori. Acest producător, căruia îi mulţumim pentru încrederea acordată de-a lungul anilor, a recunoscut imediat avantajele care vor decurge din opţiunea Automation line.
Fabrica noastră este localizată în Germania, în Halver, şi are peste 400 de angajaţi. Punctele noastre forte sunt reprezentate de produsele personalizate în funcţie de cerinţa clienţilor, de dezvoltarea riguroasă şi de capacitatea de producţie. Ca lider inovator realizăm periodic noi produse, promovând dinamica pe piaţa componentelor de automatizare.
Dezvoltăm în permanenţă gama de produse standard pentru a vă putea oferi componente potrivite aplicaţiei dvs.
Rezultatul procesului nostru de cercetare – dezvoltare se regăseşte în produse cu înalte standarde tehnice.

Atuul nostru: varietatea
Pe baza produselor standard, modificăm componentele conform cerinţelor clienţilor pentru a îndeplini condiţiile specifice aplicaţiei dvs., cu costuri cât mai reduse. Componentele de automatizare personalizate cu clasa de protecţie IP67, IP68, IP69K nu reprezintă o problemă.
Vă furnizăm soluţia de conectare individualizată, dintr-o singură sursă şi cu timp de livrare redus, cu management al proiectelor profesionist.
Vă puteţi baza pentru aplicaţia dvs. pe componente ce garantează transmisia sigură a semnalelor şi fiabilitate.

Contact
TURCK AUTOMATION ROMANIA SRL
Str. luliu Tetrat, nr.18, sector 1
011914 Bucureşti
Tel.: + 40 21 230.02.79
www.turck.ro
www.escha.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu