Noua carte electronică de la Mouser Electronics și NXP Semiconductors oferă informații despre provocările de proiectare privind electrificarea vehiculelor

by gabi

Mouser Electronics, Inc., cel mai important distribuitor de produse noi (NPI) din industrie, cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™, a lansat o nouă carte electronică în colaborare cu NXP® Semiconductors, lider mondial în domeniul soluțiilor de conectivitate securizată pentru aplicații embedded, care împinge limitele în piețele de automobile, industriale și IoT, mobile și de infrastructură de comunicații, oferind în același timp soluții care promovează un viitor mai durabil. În această carte electronică, Mouser și NXP explorează provocările de proiectare în cadrul sistemelor de electrificare a vehiculelor, cu perspective asupra căilor potențiale de soluționare.

În lucrarea 7 experți în proiectarea soluțiilor de electrificare a vehiculelor, noua carte electronică de la Mouser și NXP, specialiști din domeniul vehiculelor electrice (EV) împreună cu NXP prezintă modul în care aceștia abordează provocările legate de optimizarea bazată pe date, siguranță, încărcare EV și eficiență, cu scopul de a-i ajuta pe producători să aducă inovații pe piața EV în timp record. EV-urile moderne, cu sisteme avansate de asistență a șoferului, dispun de zeci de sisteme de senzori integrați care lucrează împreună pentru a obține performanțe superioare și pentru a spori siguranța șoferului. Acești senzori colectează, de asemenea, date utilizabile în ceea ce privește subsistemele EV, inclusiv performanța motorului și a bateriei, și, cel mai important, oferă o multitudine de informații bazate pe date pentru a facilita optimizarea sistemului, rafinând în același timp deciziile de proiectare a EV-urilor în viitor.

Cartea electronică explorează modul în care NXP și Mouser oferă soluții tehnologice bazate pe date pentru provocările specifice pieței de vehicule electrice, cum ar fi compatibilitatea de încărcare, durata de viață a bateriei, capacitatea, navigația și siguranța, precum și inovațiile emergente pentru a îmbunătăți eficiența și designul vehiculelor electrice. Bineînțeles, siguranța este principalul considerent în procesul de electrificare a vehiculelor. NXP furnizează o suită de soluții hardware de detecție analogică pentru a ajuta la obținerea datelor despre vehicule și oferă o varietate de microcontrolere cu consum redus de energie, scalabile, funcționale și sigure pentru eficientizarea comunicațiilor securizate și îmbunătățirea performanțelor.

7 Experts on Designing Vehicle Electrification Solutions include informații de produs despre cele mai recente soluții NXP, disponibile la Mouser Electronics, cum ar fi microcontrolerele NXP S32K3, o familie de microcontrolere scalabile bazate pe Arm® Cortex® -M7 pe 32 de biți în configurații cu un singur nucleu, dublu și Lockstep, care suportă un nivel de siguranță de până la ASIL D. De asemenea, este prezentată și familia GD316x de drivere de poartă izolate de înaltă tensiune, conforme cu ASIL D de la NXP, aceasta oferind funcții de îmbunătățire a eficienței, cum ar fi controlul dinamic al porții și comandă segmentată. Driverele de poarta HV avansate și sigure din punct de vedere funcțional GD3162 și GD3160 oferă un nivel ridicat de integrare, permițând o amprentă mai mică și un design simplificat pentru invertoarele de tracțiune xEV.

Pentru a afla mai multe despre produsele NXP disponibile la Mouser, vizitați https://eu.mouser.com/manufacturer/nxp-semiconductors/.
Pentru a citi noua carte electronică, vizitați https://resources.mouser.com/manufacturer-ebooks/nxp-7-experts-on-designing-vehicle-electrification-solutions/.

Pentru a răsfoi toate cărțile electronice de la Mouser, vizitați https://resources.mouser.com/manufacturer-ebooks/

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu