Nou la Mouser: ESP32-H2-MINI-1x de la Espressif Systems cu BLE + IEEE 802.15.4 pentru aplicații IoT Matter

by gabi

Mouser Electronics, Inc. comercializează modulele ESP32-H2-MINI-1x de la Espressif Systems. ESP32-H2-MINI-1x sunt module combo puternice, de tip Bluetooth® Low Energy și IEEE 802.15.4, optimizate pentru a fi compatibile cu Matter. Acesta este un protocol de conectivitate bazat pe IP, care contribuie la uniformizarea industriei și simplifică, totodată, crearea de aplicații IoT, permițând o integrare perfectă într-o varietate de ecosisteme pentru case inteligente, automatizări industriale, electronice de consum, agricultură inteligentă, sănătate și altele.

Modulele ESP32-H2-MINI-1x de la Espressif Systems, disponibile la Mouser, dispun de sistemul pe cip (SoC) ESP32-H2, un procesor RISC-V pe 32-biți cu un singur nucleu care funcționează la o frecvență de până la 96 MHz și dispune de un coprocesor inteligent cu consum redus de putere pentru monitorizarea constantă a perifericelor cu scopul de a asigura o eficiență energetică maximă. ESP32-H2 integrează mai multe protocoale (I2C, I2S, SPI, UART, ADC, LED PWM, ETM, GDMA, PCNT, PARLIO, RMT, TWAI, MCPWM, USB Serial/JTAG), un senzor de temperatură, timere de uz general, un timer de sistem și un timer watchdog, precum și până la 19 GPIO-uri.

Modulele ESP32-H2-MINI-1x sunt ideale pentru construirea de dispozitive finale Thread, precum și de routere de frontieră Thread și punți Matter, prin combinarea acestora cu un SoC ESP Wi-Fi®. Modulele compacte ESP32-H2-MINI-1x sunt compatibile pin la pin cu modulele ESP32-C3-MINI și ESP32-C6-MINI. Modulele ESP32-H2-MINI-1x au 320 KB de memorie SRAM cu 16 KB de cache, 128 KB de memorie ROM, 4 KB de memorie LP și o memorie SiP flash încorporată de 2 MB sau 4 MB.

Modulele ESP32-H2-MINI-1x sunt susținute de kitul de dezvoltare ESP32-H2-DevKitM-1 de la Espressif Systems, disponibil, de asemenea, la Mouser, care include o placă de dezvoltare entry-level cu un modul ESP32-H2-MINI-1 premontat. Kitul de dezvoltare oferă semnale I/O repartizate pe conectorii din ambele părți ale plăcii, pentru o interfațare ușoară. Dezvoltatorii pot alege să conecteze perifericele prin jumperi sau să monteze ESP32-H2-DevKitM-1 de la Espressif pe o placă breadboard.

Pentru a afla mai multe despre modulele ESP32-H2-MINI-1x, vizitați https://www.mouser.com/new/espressif/espressif-esp32-h-modules/.
Pentru a afla mai multe despre kitul de dezvoltare ESP32-H2-DevKitM-1, vizitați https://www.mouser.com/new/espressif/espressif-esp32-h2-kit/.
Pentru a afla mai multe despre protocolul Matter, vizitați https://www.mouser.com/empowering-innovation/more-topics/matter-protocol/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu