Noile mini PC-uri, kituri și plăci Intel® NUC 13 Pro disponibile la Rutronik

Dimensiuni mici și performanțe impresionante

by gabi

“Următoarea unitate de calcul” – oferită de noile mini PC-uri, kituri și plăci Intel® NUC 13 Pro Mini, potrivite pentru o gamă largă de aplicații în regim de funcționare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Mini PC-ul cu formatul consacrat de 4″ × 4″ conține până la 14 nuclee de procesor (6P și 8E) cu memorie DDR4-3200 ‘dual-channel’ de 64 GB și o viteză maximă de 2,5 Gbiți/s grație Intel® i225-LM Ethernet. SKU-urile selectate cu tehnologia Intel vPro® Enterprise conving în plus cu securitate extinsă, stabilitate și management la distanță bazat pe hardware. Pentru prima dată, Intel® oferă garanția unei disponibilități a produsului pentru o perioadă de 5 ani, cu scopul de a minimiza nevoile de revalidare și suplimentează setul de caracteristici cu garanția Intel® de 3 ani. Mini PC-urile, kiturile și plăcile Intel® NUC 13 Pro Mini oferă combinația perfectă de performanță, conectivitate și fiabilitate pentru o gamă largă de aplicații auto, industriale sau medicale și sunt disponibile la www.rutronik24.com.

Mini PC-urile NUC 13 Pro sunt echipate cu procesoare Intel Core i7, i5 sau i3 din a 13-a generație. De asemenea, în interiorul acestora există sloturi pentru un SSD NVMe PCIe x4 Gen4 și un alt card de memorie. Liniile de produse selectate suportă, adițional, un al treilea SSD.

Pe lângă performanța de top oferită de cele până la 14 nuclee, procesorul i7 1370P dispune, de exemplu, de 20 de fire de execuție (threads), 24 MB Intel® Smart Cache și 35 W TDP. Mai mult, un port Intel® Ethernet permite conexiuni prin cablu și wireless extrem de rapide de până la 2,5 Gbiți/s și Intel® Wi-Fi 6E (Gig+)1.

Pentru a conecta până la patru display-uri 4K, mini PC-ul dispune de două HDMI 2.0b. De asemenea, include două porturi Thunderbolt™ 4, trei porturi USB 3.2 și un port USB 2.0. Plăcile grafice consacrate Intel® Iris® Xe sau Intel® UHD asigură o experiență vizuală optimă.

Mai multe beneficii dintr-o privire:

  • Edge Computing – Ideal pentru semnalizare digitală, sisteme de chioșcuri digitale și automate inteligente de vânzare.
  • Productivitate – Performanță impresionantă pentru calculatoare profesionale.
  • Fiabilitate – Construit pentru operare 24/7.
  • Flexibilitate – Conectivitate de ultimă generație cu fir și wireless pentru videoconferințe și săli de discuții.
  • Soluții de afișare – Conectați până la patru display-uri 4K performante.

Exemple de aplicații:

  • Transport: Vehicule autonome și electrice
  • Sănătate: Echipamente de imagistică medicală, stații de lucru
  • Industrie: Monitorizare procese, gateway-uri industriale
  • Educație: Panouri inteligente, ecrane interactive
  • Logistică: Prelevarea comenzilor, asigurarea calității

Pentru mai multe informații despre mini PC-urile, kiturile și plăcile Intel® NUC 13 Pro și pentru o opțiune de comandă directă, vă rugăm să vizitați platforma noastră de comerț electronic la www.rutronik24.com.

Rutronik

S-ar putea să vă placă și