Noile cleme pentru şină-DIN din seria 1427 pot fixa (aproape) orice carcasă

by donpedro

Compania Hammond aduce pe piață suporturi universale de înaltă calitate care vă permit să vă utilizați dispozitivul pe o șină DIN.

Şina-DIN prezintă multe avantaje şi nu este de mirare că a devenit o platformă favorită nu doar pentru cutiile de distribuție, dar şi pentru diverse alarme, centrale şi alte dispozitive chiar şi cu elemente electronice mai delicate.
În mod normal, pentru a atașa o șină-DIN, carcasa trebuie să fie special proiectată pentru șina-DIN sau poate fi orice altă carcasă modificată cu un suport potrivit (clamă). Carcasele cu șină-DIN sunt de regulă prima alegere, dar forma, dimensiunea, materialul şi alte caracteristici ale acestora nu sunt întotdeauna potrivite pentru un anume dispozitiv.
3 tipuri – 1427DIN42M, 1427DIN75M şi 1427 DIN100M sunt fabricate din aluminiu cu su­pra­față anodizată şi 1 tip 1427DINCLIP este fabricat din nailon rigid (UL94-V0). Toate tipurile din aluminiu sunt furnizate cu șurub, șaibă şi bucșă pentru fixarea pe carcasă. Tipurile din aluminiu sunt constru­ite pentru ca atașarea sau desfacerea șinei DIN să se realizeze fără niciun instrument.
O fixare fiabilă pe șina-DIN este prevăzută cu un arc din oţel galvanizat şi pentru desfacere trebuie doar să apăsați clema de jos şi să înclinați partea superioară a șinei-DIN. Un avantaj al suporturilor este că pot fi utilizate cu mai multe carcase, chiar şi de la alți producători.

Avantaje / Caracteristici:

• Cleme universale pentru şine-DIN de 35 mm
• Utilizabile cu diverse carcase
• 3 tipuri din aluminiu cu finisare anodizată şi lungimi de 42/75/100mm
• 1 tip din plastic din nailon rigid cu autostingere (2 bucăți per pachet)
• Utilizare simplă a tipurilor din aluminiu fără instrumente
• Include hardware de fixare

Dacă sunteţi interesaţi de produsele Hammond, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu