Noile ADC-uri SAR Easy Drive™ de la Analog Devices simplifică proiectarea, în timp ce oferă performanțe de top în industrie

by donpedro

Analog Devices, Inc. a lansat un nou portofoliu de convertoare analog-digitale (ADC) de 16 până la 24-biți, cu regiștri de aproximare succesivă (SAR) de precizie ultra-înaltă, care simplifică procesul, adesea complex, de proiectare a convertoarelor ADC pentru aplicații de instrumentație, industriale și medicale. Noua familie de ADC SAR de înaltă performanță dispune de tehnologia Easy Drive™ patentată de ADI și de interfața serială periferică (SPI) versatilă Flexi-SPI care rezolvă provocările de proiectare a sistemelor și lărgește selecția de produse complementare direct compatibile.

Tehnologia Easy Drive de la ADI menține performanța dispozitivului, eliminând în același timp multe provocări tradiționale de proiectare la nivel de sistem, cum ar fi liniile directoare stricte de proiectare, cerințele riguroase de sincronizare a interfeței digitale și selecția complicată de produse complementare. Interfața digitală versatilă Flexi-SPI facilitează integrarea procesorului gazdă și a ADC-ului, oferind cerințe de sincronizare ușor de îndeplinit. Combinația de înaltă performanță cu această interfață digitală regândită oferă o experiență de proiectare generală mai bună, accelerând totodată ciclul de proiectare a sistemului.

Primul din familia de șase ADC-uri SAR pin-compatibile, AD4630-24, cu canal dublu pe 24-biți, cu eșantionare simultană, cu două Megasample (Msps) / secundă per canal, dispune de o precizie de top în industrie (INL) de 0,9 părți per milion (ppm), ceea ce reprezintă o îmbunătățire de 4 ori mai mare în comparație cu altele. AD4630-24 integrează un buffer de referință și toate componentele critice de decuplare într-un singur cip, oferind o îmbunătățire de 2 ori a densității soluției în comparație cu altele.

Caracteristici principale ale ADC-ului SAR ADC AD4630-24:

  • Cea mai mare precizie: Grad de precizie garantat de 0,9 ppm INL cu performanțe tipice de 0,1 ppm
  • Cea mai înaltă performanță: Raport semnal-zgomot de 105,7 dB tipic
  • Dimensiune mică a soluției: Ambalajul CSP-BGA (Chip scale ball grid array) integrează toate condensatoarele critice de alimentare și de bypass de referință pentru a reduce amprenta și numărul de componente ale sistemului
  • Gamă largă de intrare în mod comun: Asigură compatibilitatea cu lanțurile de semnale de intrare single-ended și diferențiale.

AD4630-24 cu două canale și AD4030-24 cu un singur canal sunt disponibile acum, iar celelalte patru ADC-uri SAR vor fi lansate pe parcursul acestui an.

Analog Devices

S-ar putea să vă placă și