Rețeaua dinamică BASELABS permite o parcare înalt automatizată

by donpedro

BASELABS, specialistul în fuziune de senzori, adaugă o funcționalitate dedicată parcărilor automatizate la algoritmul său de procesare a datelor senzorilor de înaltă rezoluție. Baselabs Dynamic Grid detectează acum locurile de parcare din datele camerelor de luat vederi procesate semantic.

Locurile de parcare libere sunt detectate de Baselabs Dynamic Grid. Modelul de mediu conține, în plus, informații detaliate despre mediul înconjurător al vehiculului.

În combinație cu estimarea fiabilă a spațiilor libere, autovehiculul are posibilitatea de a se apropia automat de locurile de parcare și de a parca independent. Această funcționalitate se potrivește perfect cu detecția integrată a obiectelor dinamice și statice din Dynamic Grid. Algoritmul rulează în timp real pe unități centrale de procesare pentru automobile și este implementat în conformitate cu ISO26262.

Utilizarea funcțiilor de parcare automată pe domeniul public impune cerințe stricte de percepție a mediului. Trebuie detectate obiecte statice, cum ar fi bordurile și vehiculele parcate. Cu toate acestea, detectarea obiectelor dinamice, precum pietonii, bicicletele și alte vehicule, este și mai critică. Pe lângă aceste obiecte cunoscute dinainte, sistemele trebuie să poată detecta în mod fiabil și obiecte în mișcare necunoscute dinainte, pentru a evita accidentele. Rețeaua dinamică detectează și urmărește obiectele de forme arbitrare fără a necesita o pregătire extinsă. În plus, acesta determină în mod fiabil direcția de mișcare și viteza obiectelor dinamice. Datele senzorilor de la radare, dispozitive lidar sau camere cu segmentare semantică sunt procesate într-o singură etapă integrată, în timp real. Astfel, se evită inconsecvențele în modelul de mediu care apar de obicei în cazul combinației clasice a două metode distincte.

Mai multe informații despre BASELABS Dynamic Grid la https://www.baselabs.de/dynamic-grid.

BASELABS

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu