Mouser Electronics Inc. se concentrează pe furnizarea de produse autentice și certificate de la partenerii săi de producție pentru cumpărătorii și proiectanții de dispozitive electronice. Mouser lansează lunar sute de produse noi și sprijină inovația livrând inginerilor cele mai noi produse, tehnologii și resurse.

Cele mai recente informații de la Mouser sunt:

  • Înființarea unui nou birou – Mouser continuă să se dezvolte ‘glocal’ prin crearea de birouri regionale.

Mouser și-a extins recent biroul său din Marea Britanie, iar în Suedia s-a mutat într-o altă zonă pentru a-și sprijini mai bine clienții, într-o manieră pe care Mouser o numește „glocal” (furnizarea de servicii globale la nivel local). Noile birouri sunt situate în High Wycombe, Marea Britanie și Malmö, Suedia. Mouser continuă să pună accentul pe furnizarea de servicii excelente pentru clienți și asistență tehnică, prin intermediul a 27 de locații de asistență pentru clienți din Europa, America și Asia/Pacific.

Mai multe informații: https://eu.mouser.com/publicrelations_mouser_uk_sweden_office_expansion_2020final/

  • Un nou furnizor – Distribuție la nivel global pentru produsele SpotSee.

Mouser a semnat un acord global de distribuție cu SpotSee – furnizor de soluții IoT și de platforme de conectivitate. SpotSee este un furnizor de soluții ‘end-to-end’ care permit clienților să detecteze, în timp real, defecțiunile care apar în operațiunile lor. Acordul acoperă o gamă cuprinzătoare de produse SpotSee, printre care indicatori de impact RFID ShockWatch, unități de înregistrare impact și vibrații ShockLog și, respectiv, OpsWatch și software care permite detecția defecțiunilor în timp real.

Mai multe informații: https://eu.mouser.com/publicrelations_spotsee_newsupplier_2020final/

  • Automatizarea depozitului – Mouser își modernizează centrul de distribuțieMouser continuă să investească în eficiență prin automatizarea centrului său global de distribuție. Centrul de distribuție dispune acum de 55 de lifturi verticale (VLM – Vertical Lift Module) și de o serie de echipamente I-pack – sisteme sofisticate de împachetare/ambalare, care pot procesa până la 14 comenzi pe minut. Mouser se află, de asemenea, în procesul de implementare a sistemului OPEX Perfect Pick, iar alte procese avansate de automatizare a depozitului sunt în curs de realizare, odată cu creșterea suprafeței centrului de distribuție cu încă 125.000 de metri pătrați.

Mai multe informații: https://eu.mouser.com/publicrelations_mouser_distribution_center_automation_2020final/

Mouser este încântat să anunțe că a fost numit ‘Sponsor de argint’ al Universității Microchip, un program educațional global gratuit creat de Microchip Technology, care oferă formare tehnică la cerere și resurse educaționale pentru aplicații de control embedded. Din decembrie 2020, Universitatea Microchip oferă acces 24/7 la cursuri de formare tehnică, fiind planificate și evenimente educaționale speciale. Materialele acoperă programarea în limbajul C, controlul motorului, proiectarea sursei de alimentare, aplicații de securitate și autentificare.

Mai multe informații: https://eu.mouser.com/publicrelations_microchip_university_2020final/

  • O nouă carte electronică – The Next Generation of Robotics.

Mouser a colaborat cu Texas Instruments (TI) pentru a crea The Future of Robotics, un nou eBook, care examinează cele mai bune practici și strategii pentru dezvoltarea generației următoare de soluții robotizate. Experții în domeniu de la Mouser și TI dezvoltă în această carte electronică gratuită subiecte despre roboții autonomi, fuziunea de senzori și multe altele.

Mai multe informații: https://eu.mouser.com/publicrelations_texas_instruments_future_of_robotics_ebook_2020final/

Pentru mai multe informații despre noile produse livrate de Mouser, accesați link-ul: https://eu.mouser.com/pressroom

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu