Digi-Key devine distribuitor autorizat oficial pentru produsele Raspberry Pi

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție din lume de componente electronice în stoc pentru livrare imediată, a anunțat că a devenit distribuitor autorizat oficial al Raspberry Pi și va livra întreaga linie de produse a producătorului Raspberry Pi. Cu peste 36 de milioane de platforme vândute, Raspberry Pi a devenit o soluție ideală pentru orice, de la prototipare rapidă și până la proiecte gata pentru producție.

Digi-Key Electronics va livra întreaga linie de produse Raspberry Pi

Linia completă de produse Raspberry Pi include calculatoare și plăci de dezvoltare ieftine și performante, create pentru a fi utile pasionaților să dezvolte aplicații electronice – indiferent de nivelul lor de experiență. Raspberry Pi a fost adoptat în toată lumea, de la studenți și pasionați, până la start-up-uri și OEM-uri, ca furnizor principal de computere ieftine și performante, pe care oamenii le folosesc să învețe, să rezolve probleme și să creeze soluții.

Pentru mai multe informații despre Raspberry Pi și pentru comenzi din linia completă de produse, accesați pagina Digi-Key.

Digi-Key Electronics

Mai multe informații: https://international.electronica-azi.ro/2020/12/21/digi-key-raspberry-pi/

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu