Biciclete electrice din 1979 – de acum înainte mai aproape de Europa

by donpedro

A trecut ceva timp de când ciclismul asistat electric a devenit o competiție de masă (și în creștere), mai precis din 1979, când Panasonic a prezentat prima sa bicicletă “e-bike” în Japonia. Bicicletele s-au bucurat întotdeauna de o atenție deosebită în cadrul corporației – (în tinerețe, fondatorul companiei Konosuke Matsushita a lucrat într-un magazin de biciclete) – acestea făcând parte din gama de produse a companiei încă din anul 1950.

Tot în zilele noastre, ‘Panasonic Cycle Technology’ stabilește tendințe în piața bicicletelor electrice – atât în tehnologia bateriei, cât și în cea a motoarelor bicicletelor, precum puternicele motoare din seria GX.

Originea unui fenomen de masă: prima bicicletă e-bike Panasonic din 1979 

Deși Panasonic activează de douăzeci de ani în piața europeană, structurile de vânzări pentru vehiculele pe două roți au fost guvernate până acum numai din Japonia. Cu noul său birou de vânzări din apropierea orașului München, Germania, Panasonic se poate concentra mult mai bine pe dezvoltarea relațiilor cu clienții de biciclete “e-bike” din piețele europene.

Un standard contemporan de putere și cuplu: Gama motoarelor GX de la Panasonic

Aflată în sediul companiei Panasonic Industry Europe GmbH, cu 600 de angajați, echipa condusă de Andreas Böxler și Peter Obermeier intenționează să aducă mai multă vizibilitate inovatoarei tehnologiii Panasonic, pentru a fi percepută ca o alegere excelentă pentru drumurile și traseele bătrânului continent.

În inima Europei: Panasonic Cycle Technology este găzduită de compania Panasonic Industry Europe din Ottobrunn, la sud de München.

Mai multe informațiihttps://eu.industrial.panasonic.com/sites/default/pidseu/files/downloads/files/100719_panasonic_ebike_broschure_en.pdf

Panasonic Industry Europe

S-ar putea să vă placă și