Noi conectori rapizi WAGO

by donpedro

Conectorii rapizi WAGO reprezintă un produs bine cunoscut de electricienii și inginerii electrici implicați în circuite de rețea, precum și în implementarea sistemelor de alimentare. Aceștia permit crearea de conexiuni sigure între conductorii construiți atât sub formă de sârmă, cât și de cablu, menținând în același timp o rezistență scăzută la punctele de contact. Asigură o bună izolare a conexiunilor, precum și o dezasamblare ușoară, de exemplu pentru modernizare sau diagnosticare. Avantajele conectorilor din seria 221 includ, de asemenea, reutilizabilitatea și disponibilitatea a numeroase variante. Astăzi vă prezentăm patru dintre ele – care au fost adăugate recent în catalogul TME.

Conectori rapizi 221-2411

Conectori rapizi 221-612

Conectori rapizi 221-613

Conectori rapizi 221-615

Primul produs de remarcat este conectorul de trecere 221-2411. Are două intrări opuse și este utilizat pentru a conecta firele paralele fără a le îndoi. Această orientare de montare economisește spațiu în carcasele cu capacitate limitată, cum ar fi cutiile de montaj încastrate. Nu este doar o modalitate de prelungire a cablurilor (dacă trebuie adăugată o secțiune, de exemplu, ca urmare a unei defecțiuni, a unei arsuri, a unei izolații deteriorate etc.), ci și un accesoriu care face munca mai eficientă. Este potrivit pentru crearea de instalații casnice cu cabluri trifazate, atunci când conectarea la consumatorul dat (de exemplu, prize de rețea) se face numai din trei fire ale mănunchiului, în timp ce celelalte sunt conectate cu ajutorul unui conector rapid.

Articolele 221-2411 au o tensiune nominală de 450V și un curent maxim de până la 32A. Terminalele lor cu arc (cu acțiune de pârghie) acceptă dimensiuni de cablu de la 0,22 la 4mm2.

Pentru clienții care caută soluții proiectate pentru diametre mai mari ale firelor, recomandăm, de asemenea, noii conectori rapizi echipați cu 2, 3 sau 5 terminale (pe contact comun). Aceste produse acceptă dimensiuni de sârmă de până la 6 mm2. Acestea sunt articole WAGO clasice, cu toate intrările situate pe o parte a corpului conectorului rapid. Se caracterizează, de asemenea, printr-un curent nominal mai mare (41A), ceea ce le face ideale pentru instalațiile solicitante.

 

Caracteristici
Producător: WAGO
Tip conector: conector rapid de instalare
Secțiuni transversale ale conductorului*: 0,2…4mm2 (până la 14 AWG) lub</br0,5…6mm2 (până la 10 AWG)
Tensiune nominală: 450V
Curent nominal*: 32A sau 41A
Serie conector: 221
Montare electrică: clemă cu arc
Montare mecanică: pe cablu
Număr de piste: 1
Număr de terminale*: 2, 3 sau 5
Versiunea conectorului: cu pârghie

* în funcție de model

 

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu