Mouser și Phoenix Contact evidențiază conexiunile securizate pentru IIoT

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI – New Product Introduction), anunță o nouă carte electronică, realizată în colaborare cu Phoenix Contact, care oferă o privire aprofundată asupra designului conectorilor și importanța acestora în dezvoltarea rapidă a Internetului lucrurilor Industrial (IIoT). Experții de la Phoenix Contact, autorii manualului Trusted Connection, Trusted Design oferă cititorilor informații valoroase privind sistemele de blocare, proiectarea PCB-urilor, noile tehnologii de conectare și modalitățile de utilizare a conectorilor pentru a obține mai multă performanță și fiabilitate.

Noua carte electronică (eBook) de la Mouser și Phoenix Contact oferă ghiduri multiple și detaliate despre o serie de conectori și aplicațiile acestora în PCB-uri și design-ul industrial. Experții din Phoenix Contact oferă instrucțiuni utile privind modul de alegere a celui mai bun bloc terminal pentru PCB, precum și despre greșelile și defectele de proiectare care trebuie evitate. Cartea electronică oferă, de asemenea, un ghid valoros privind utilizarea conectorilor M12 în instalațiile industriale, precum și tehnologia de conectare directă SKEDD.

Manualul electronic Trusted Connection, Trusted Design evidențiază, de asemenea, produse relevante de la Phoenix Contact, printre care blocurile terminale ale seriei MKDSP95, conectorii fiabili M12, precum și modulele și comutatoarele RF, cele mai bune la nivel industrial. Produsele companiei, disponibile la Mouser, includ blocuri terminale UT, conectori de tip placă-la-placă și conectori PCB, fiecare oferind suport de încredere pentru aplicații industriale și IoT.

Pentru mai multe informații despre Phoenix Contact, vizitați https://www.mouser.com/phoenix-contact. Pentru a citi cartea electronică, mergeți la https://www.mouser.com/news/phoenixcontact-ebook/mobile/index.html.

Phoenix Contact
Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu