Mouser prezintă site-ul Single Pair Ethernet al Texas Instruments și Phoenix Contact

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI – New Product Introduction), cu cea mai largă selecție de semiconductoare și componente electronice, împreună cu Texas Instruments (TI) și Phoenix Contact prezintă o nouă pagină de soluții dedicată tehnologiei Single Pair Ethernet (SPE). Pentru mai multe informații, vizitați  https://eng.info.mouser.com/ti-phoenixcontact-ethernetphy.

Împreună cu Industry 4.0 și Internetul Industrial al Lucrurilor (IIoT), Ethernet-ul este arhitectura de rețea de necontestat în interiorul fabricii și servește ca mijloc principal de conectare la rețea a sistemelor de automatizare. Tehnologia de vârf a SPE extinde Ethernet-ul printr-o interfață de conectivitate standardizată și asigură transmiterea de înaltă performanță a datelor și a puterii către senzorii și actuatoarele din teren, printr-o singură pereche de conductori. Noua pagină de soluții SPE oferă un sortiment captivant de videoclipuri, bloguri și un webinar la cerere, completate de informații despre produse cheie TI și Phoenix Contact.

Circuitul integrat Ethernet DP83TD510E de la TI are un consum de putere extrem de redus și o rază de acțiune de 2.000 de metri, pentru ambele moduri de 1. 0 Vpp și 2,4 Vpp. Transceiverul compatibil cu IEEE 802.3cg 10BASE-T1L elimină nevoia de protocoale, gateway-uri și cabluri suplimentare pentru comunicații cu lățime de bandă mai mare, permițând proiectanților să extindă raza de acțiune a aplicațiilor lor de comunicații industriale și de automatizare fără a crește costurile de cablare sau greutatea sistemului.

Conectorii SPE de la Phoenix Contact oferă o alternativă la sistemele clasice de magistrale seriale pentru transmiterea eficientă și consistentă a datelor în automatizarea fabricilor și a proceselor. Conectorii SPE respectă standardele IEC 63171-2 și -5 și sunt potriviți pentru aplicații precum automatizarea industrială și a clădirilor, robotică, industria feroviară și iluminat.

Pentru a vizita noua pagină cu soluții SPE, accesați: https://eng.info.mouser.com/ti-phoenixcontact-ethernetphy.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu