Vertiv introduce un nou tablou de distribuție electrică și un sistem de tip Busway pentru standardizarea, simplificarea și scalarea operațiunilor centrului de date

by donpedro

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate lansează astăzi două noi sisteme de distribuție a energiei pentru a simplifica gestionarea și scalabilitatea centrelor de date. Tabloul de distribuție electrică Liebert® RXA (RPP) este o soluție flexibilă și sigură pentru aplicații de energie de înaltă densitate cu una dintre cele mai mici amprente la sol existente la nivel de industrie, în timp ce sistemul de tip busway Liebert® MBX permite distribuția fiabilă a energiei, cu ajutorul cablurilor amplasate la înălțime, în centrele de date de orice dimensiune, astfel încât să maximizeze spațiul disponibil pentru echipamente. Ambele produse sunt disponibile acum în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Multe centre de date folosesc în mod tradițional sisteme de distribuție a energiei electrice construite special pentru a asigura alimentarea în rack-urile IT. Cu toate acestea, soluțiile personalizate necesită un timp de livrare mai mare și nu sunt pre-certificate de producătorii de echipamente originale (OEM), ceea ce ar putea crea complicații în ceea ce privește mentenanța.

O alternativă dovedită pentru sistemele personalizate, în special pentru aplicații cu densitate ridicată, este un RPP standardizat, cum ar fi noul Liebert RXA care economisește spațiu, este flexibil și poate fi plasat în centre de date, camere de servere sau dulapuri de rețea. Pre-fabricat și configurat, certificat și testat, Liebert RXA asigură distribuția electrică imediat după conectarea la circuitele de alimentare, simplificând pornirea facilității, extinderea și gestionarea generală a rețelelor mai mari de centre de date. Soluția oferă caracteristici flexibile și mai multe opțiuni de configurare pentru a satisface diferitele nevoi ale site-ului, dar și perspectivele de creștere viitoare, optimizând în același timp spațiul disponibil. În plus, această nouă generație standardizată de RPP oferă capabilități de monitorizare inteligente încorporate, iar prin Vertiv™ Liebert® DPM monitorizarea inteligentă a puterii și controlul sistemului pot răspunde mai rapid la orice dezechilibre de încărcare, crescând disponibilitatea sistemelor critice și prevenind probleme care ar putea dăuna echipamentelor de server și ar putea provoca întreruperi neplanificate. Datorită designului său inovator, Liebert RXA oferă una dintre cele mai mici amprente la sol din industrie, în timp ce protecția pentru atingeri accidentale oferă o siguranță sporită operatorilor.

Atunci când nu există un spațiu disponibil, magistrala Liebert® MBX reprezintă o soluție versatilă pentru a oferi distribuție de energie fiabilă și scalabilă în centrele de date de orice dimensiuni, cu beneficiul inerent al maximizării fluxului de aer pentru răcire. Acest sistem de bare modulare premium oferă o varietate de capacități și opțiuni de conectare care pot fi îmbunătățite și adaptate, cu un suport exterior minim necesar, permițând companiilor să optimizeze și să adapteze în timp util infrastructura de distribuție a energiei. Casetele de alimentare rack-uri sunt înlocuibile la cald și bara modulară maximizează flexibilitatea și disponibilitatea cu livrare continuă de energie la sarcini critice, chiar și în timpul actualizărilor și modificărilor de aspect. Șasiul ușor și robust al căii de rulare din aluminiu este certificat IP2X și este conform IEC 61439-2, cu capabilități integrate pentru protecția contra atingerii accidentale și un design de tip “ground-first/break-last”,  pentru a asigura o siguranță maximă în timpul lucrărilor de mentenanță.

„Odată cu spațiul din centrul de date premium, afluxul de mai multe dispozitive și trecerea la densități mai mari, crește presiunea asupra infrastructurii de alimentare a centrului de date, pentru a fi sigură, scalabilă și rapid de implementat,” a declarat Giovanni Zanei, senior director for Vertiv’s AC power global offering and EMEA AC power business leader. Aceste sisteme ușor de instalat asigură o distribuție integrată a energiei electrice, suficient de compactă și flexibilă pentru a satisface cerințele în continuă schimbare. Prin implementarea sistemelor de distribuție a energiei Vertiv, furnizorii de colocare și managerii centrelor de date pot contribui la asigurarea timpului de funcționare datorită echipamentelor de înaltă calitate construite și certificate de un producător global.”

Liebert RXA și Liebert MBX se alătură portofoliului extins de soluții în domeniul alimentării cu energie deținut de Vertiv, lider în industrie, care include unități de distribuție a energiei în cameră (PDU-uri) și rack PDU-uri Geist™.

Pentru mai multe informații despre principalele beneficii și diferențele dintre Liebert RXA și Liebert MBX, consultați infograficul How to Choose the Right Power Distribution System for Your Data Centre și citiți Choosing the Best Power Distribution Unit for Your Data Centre

Vertiv

S-ar putea să vă placă și