Mouser Electronics prezintă un site de resurse tehnice pentru proiectarea dispozitivelor pentru case inteligente

by gabi

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI)™ care încurajează inovația, explorează modul de conectare, control și automatizare fără probleme a tuturor dispozitivelor noastre casnice cu ajutorul centrului său cuprinzător de resurse Smart Home. Mouser permite navigarea ușoară și accesibilă a rețelelor complexe, inclusiv Matter, Thread și Wi-Fi 6, ajutând proiectanții electroniști să țină pasul cu cele mai recente tendințe. Sistemele de casă inteligentă, care erau cândva izolate, pot fi proiectate pentru a funcționa împreună.

Articolele informative, de exemplu, cum se utilizează kitul Curiosity de grafică și aplicații tactile de la Microchip pentru a facilita automatizarea locuinței, permit utilizatorilor să dobândească cunoștințe dintr-un conținut adaptat, bazat pe zeci de ani de expertiză din partea liderilor de vârf ai industriei. Mouser a încheiat parteneriate cu producători de top pentru a crea acest hub de resurse exclusive în care sunt prezentate soluții inovatoare și produse de ultimă generație pentru a sprijini proiectanții și profesioniștii din industrie în proiectele lor casnice. Cititorii vor putea construi o casă mai inteligentă cu ajutorul a zeci de cărți electronice, articole și bloguri captivante care detaliază progresele semnificative în materie de conectivitate.

Mouser stochează cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice din industrie, inclusiv următoarele soluții destinate aplicațiilor pentru case inteligente:

  • Soluțiile Qorvo Wi-Fi 6 & 6E oferă o acoperire mai largă pentru întreaga casă inteligentă, clădire de birouri sau spațiu exterior. În condițiile în care standarde multiple de RF coexistă cu rețelele Wi-Fi, tehnologia de filtrare BAW (Bulk Acoustic Wave) de la Qorvo ajută proiectanții să întrunească specificațiile la nivel de sistem în Wi-Fi 6 și 6E, atenuând în același timp interferențele cross-over. Aceasta suportă aplicații precum clădiri de birouri, routere wireless, case inteligente și multe altele.
  • Circuitul integrat însoțitor Wi-Fi 6 nRF7002 de la Nordic Semiconductor oferă conectivitate fără întreruperi și localizare prin Wi-Fi fiind creat pentru a fi utilizat alături de produsele nRF existente de la Nordic, precum și alături de o gamă largă de dispozitive gazdă non-Nordic. Acesta dispune de un procesor gazdă nRF5340 conectat la nRF7002 prin QSPI.
  • M5Stack M5GO IoT Starter Kit V2.7 este un kit ieftin care conține un controler M5GO + 6 unități de expansiune cu funcții diferite. Acesta dispune de un dispozitiv de autentificare Microsoft Azure, 16 MB flash și un display HD IPS integrat cu diverse periferice hardware. Kitul oferă circuite RF fin reglate pentru o comunicație wireless stabilă și fiabilă și un display IPS de 2 inch. Kitul este ideal pentru activități didactice STEM, case inteligente, controlere IoT și multe altele.
  • Placa de dezvoltare Espressif Systems ESP32-C6-DevKitC-1 integrează funcții complete Wi-Fi, Bluetooth® LE, Zigbee® și funcții thread, cu porturi pentru alimentarea cu energie a plăcii, precum și pentru comunicarea cu cipul ESP32-C6. Placa de dezvoltare este foarte potrivită pentru aplicații precum automatizarea industrială, asistența medicală și case inteligente.
  • Antenele externe Amphenol RF trimit și primesc semnale RF și au fost proiectate pentru a se potrivi cu o gamă largă de interfețe de conectori RF sau pentru a fi montate direct pe PCB. Acestea sunt disponibile ca antene monopol sau dipol și sunt utilizate de obicei pentru transmisiuni și recepții de putere mai mare. Sunt ideale pentru routere wireless, set-top box-uri, WLAN/WWAN, camere de supraveghere și aplicații IoT.

Pentru a afla mai multe, vizitați https://resources.mouser.com/smart-home/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu