Circuitul integrat inteligent pentru managementul energiei – nPM1300 – de la Nordic Semiconductors este disponibil la Farnell

Regulatorul de putere de înaltă eficiență este ideal pentru simplificarea proiectării sistemelor IoT avansate

by gabi

Farnell a adăugat circuitul integrat de management al puterii [ nPM1300 ] de la Nordic Semiconductors în portofoliul său de semiconductori pentru a îmbunătăți oferta privind conectivitatea dispozitivelor.

nPM1300 oferă o soluție simplificată pentru proiectarea sistemelor prin integrarea acelor functii esențiale necesare pentru proiectele embedded, într-o capsulă compactă. Stabilizarea de înaltă eficiență a puterii oferă proiectanților timpi de funcționare mai lungi și o încărcare eficientă a bateriei, reducând în același timp numărul de componente necesare.

nPM1300 integrează numeroase funcții inteligente de gestionare a sistemului, inclusiv funcționalitatea integrată “hard reset” pentru unul sau două butoane, măsurarea precisă a nivelului de încărcare a bateriei, un watchdog la nivel de sistem, avertizarea în caz de pierdere de energie și recuperarea în cazul unei porniri eșuate. Aceste funcții sunt adăugate, de obicei, folosind componente discrete în proiectele embedded Bluetooth Low Energy (LE), în timp ce nPM1300 le include într-o singură capsulă.

Principalele caracteristici ale circuitului integrat pentru managementul energiei nPM1300 includ:

  • Încărcător de baterii de 32 – 800 mA.
  • Două regulatoare DCDC buck (coborâtoare) de 200 mA.
  • Două comutatoare de sarcină de 100 mA, alternativ LDO de 50 mA.
  • Cinci GPIO-uri.
  • Trei drivere de LED-uri.
  • Controlat prin TWI compatibil I2C.
  • Compatibilitate USB-C.

Nordic Semiconductor joacă un rol cheie în realizarea viitorului wireless și se implică cu pasiune în tehnologia wireless cu consum redus de putere.

Circuitul integrat inteligent pentru managementul puterii nPM1300 de la Nordic Semiconductors este disponibil acum la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu