Mouser Electronics prezintă soluții “Edge Computing” pentru orice provocare inginerească

by gabi

Mouser Electronics, Inc. pune la dispoziția inginerilor resurse de încredere pentru provocările și oportunitățile în continuă evoluție ale tehnologiei de calcul periferic (Edge Computing). Biblioteca lor digitală este plină de conținut informativ și atractiv care sprijină profesioniștii cu articole aprofundate, adaptate la un spectru larg de nevoi, cum ar fi AI și Securitate cibernetică la marginea rețelei. În două dintre recentele cărți electronice ale Mouser, “Bringing Intelligence to the Edge” și “Intelligence at the Edge“, experți de top de la Mouser, Renesas și STMicroelectronics explorează utilizarea inteligenței artificiale (AI) și a învățării automate (ML) în domeniul “Edge Computing”. Proiectanții vor găsi soluții de ultimă generație, produse de înaltă calitate și modele îmbunătățite în cadrul zecilor de articole, videoclipuri și bloguri de la Mouser.

Având în vedere popularitatea tot mai mare a aplicațiilor de tip “edge computing” în diverse sisteme profesionale și de consum, este esențial ca inginerii să aibă acces ușor la soluții relevante și practice. Hub-ul de conținut “Edge Computing” de la Mouser oferă o selecție de resurse care îi ține pe ingineri la curent cu cele mai recente evoluții în acest domeniu. Mouser oferă un astfel de conținut pentru a-i ajuta pe ingineri să ia decizii în cunoștință de cauză și să implementeze soluții eficiente.

Pagina de resurse “Edge Computing” de la Mouser este un centru de servicii integrat în care clienții pot găsi rapid și ușor cele mai recente produse și informații despre industrie – toate într-un singur loc. În plus, Mouser stochează cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice din industrie, inclusiv următoarele soluții pentru aplicații “edge computing”:

  • Soluția NXP Semiconductors SLN-VIZNAS-IOT pentru recunoaștere facială este un kit de dezvoltare EdgeReady pentru recunoașterea securizată a feței, bazat pe procesorul crossover i.MX RT106F. Acesta dispune de detector de expresivitate a feței, software la cheie complet integrat și camere IR și RGB. Această soluție bazată pe microcontrolerul i.MX RT106F este potrivită pentru o varietate de aplicații pentru case inteligente, dispozitive industriale inteligente, securitate și multe altele.
  • Semtech LoRa Edge™ LR1120 Wi-Fi/GNSS Scanner + LoRa®  este un emițător-receptor cu consum redus de energie și rază lungă de acțiune, de la Semtech, care utilizează serviciile LoRa Cloud™. Acesta respectă cerințele specificației standardului LoRaWAN® privind stratul fizic, putând, în același timp, să satisfacă diverse cerințe ale aplicațiilor. Este cel mai bine utilizat în logistica intercontinentală, gestionarea stocurilor multiregionale, prevenirea pierderilor și furturilor de active și multe altele.
  • Kitul B-U585I-IOT02A Discovery de la STMicroelectronics permite o gamă largă de aplicații prin exploatarea comunicațiilor cu consum redus de energie, a detecției multidirecționale și a conexiunii directe la serverele cloud. Cu 2Mbytes de memorie Flash, 786Kbytes de SRAM și resurse periferice inteligente, kitul oferă posibilități de extindere nelimitate cu o gamă largă de plăci de completare specializate. Acesta suportă o gamă largă de aplicații purtabile sau de senzori în fitness, contorizare, domenii industriale sau medicale, cu eficiență energetică de ultimă generație și securitate mai mare.
  • Advantech ESRP-PCS-ADAM6 Intelligent I/O Gateway are un WISE-EdgeLink încorporat care acceptă peste 200 de drivere, permițând transmiterea eficientă a datelor în timp real de la marginea rețelei către cloud. ADAM-6 facilitează transmiterea de date între dispozitivele edge și cloud și este ideală pentru gestionarea fabricilor și monitorizarea energiei. Acesta poate îndeplini mai multe sarcini la periferie și este livrat cu sistemul de operare Linux.
  • Terasic Technologies FPGA Cloud Connectivity Kit, disponibil la Mouser, este certificat cu principalii furnizori de servicii cloud (CSP) și vine cu exemple de proiectare open-source care sprijină noii utilizatori în procesul de conectare pentru prima dată a unui dispozitiv edge, bazat pe FPGA, la cloud. Se bazează pe kitul Terasic DE10-Nano și adaugă comunicația wireless Wi-Fi® și Bluetooth®, oferind în același timp un senzor de lumină ambientală, un senzor de umiditate și temperatură, Bluetooth SPP și multe altele.

Pentru cele mai recente soluții pentru “edge computing”, vizitați https://resources.mouser.com/edge-computing/

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și