Mouser Electronics preconizează o creștere continuă în 2023 pentru piața EMEA

by gabi

Mouser Electronics, Inc., principalul distribuitor din industrie în ceea ce privește lansarea de noi produse (NPI), cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™, preconizează o creștere constantă pentru companie pe piața EMEA în acest an. Cu peste un milion de piese disponibile pentru vânzare, Mouser dispune de cea mai largă selecție de produse la nivel mondial extinzându-și, în același timp, gama de produse prin adăugarea a peste 170 de noi producători în ultimii doi ani.

Mouser anticipează că factorii cheie pentru 2023, inclusiv 5G, Internetul lucrurilor (IoT), inteligența artificială, robotica și vehiculele electrice (EV), împreună cu numeroasele aplicații din domenii precum cel industrial, de transport, comunicații și date, vor continua să accelereze consumul și cererea globală de semiconductori și componente electronice.

În timp ce previziunile din industrie estimează o oarecare stabilizare a pieței, comparativ cu ultimii ani de creștere abruptă, Mouser se așteaptă la un an bun, cu o creștere de aproximativ 5-10% a veniturilor în regiunea EMEA, nu numai în ceea ce privește vânzările, ci și prin adăugarea de noi produse în portofoliu, extinderea fabricilor și adăugarea de noi companii la lista lor de 1 200 de parteneri producători. În plus, Mouser continuă să investească în angajamentul său de a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru clienți prin cele 10 sucursale ale sale din cadrul Centrului de servicii pentru clienți din regiunea EMEA, unde lucrează peste 250 de angajați.

În 2022, piața EMEA a Mouser a înregistrat o creștere de 30,4% a vânzărilor, în timp ce veniturile globale totale au crescut cu 25%. Regiunile cheie includ:

  • 36.9% – creștere a veniturilor în Germania
  • 41.8% – creștere a veniturilor în Marea Britanie
  • 33.2% – creștere a veniturilor în Franța
  • 22% – creștere a veniturilor în Italia

În ultimii ani, pentru a face față creșterii, Mouser și-a extins foarte mult operațiunile de distribuție, inclusiv investiția într-un AutoStore, precum și cea mai mare instalație din lume cu 138 de module de ridicare verticală (VLM) pentru a ajuta la procesarea comenzilor la Centrul său global de distribuție de la sediul central din Texas, SUA.

Pentru mai multe noutăți de la Mouser, vizitați https://eu.mouser.com/newsroom/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu