Mouser Electronics oferă inovatorilor îndrumare practică pentru dezvoltarea accelerată a aplicațiilor IoT

Workshop privind convergența IoT-Cloud rapidă și sigură, München, 8 noiembrie

by gabi

Mouser Electronics, Inc., cel mai important distribuitor de produse noi (NPI) din industrie, cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™, va organiza un atelier gratuit pentru a-i ajuta pe inginerii care dezvoltă aplicații IoT să își accelereze proiectele prin implementarea sigură a aplicațiilor IoT în cloud. Mouser a încheiat un parteneriat cu Würth Elektronik pentru a organiza atelierul “Build A Secure Rapid IoT Application Connected To Microsoft Azure Cloud”, cu un număr limitat de locuri, care va avea loc la München, pe 8 noiembrie.

Participanții care vor fi prezenți la workshop vor dobândi abilitățile necesare pentru a crea rapid o soluție IoT de la un capăt la altul, cu conectivitate securizată în cloud la Microsoft Azure pentru a permite utilizarea datelor IoT. Participanții vor primi sfaturi practice din partea a trei experți în dezvoltarea de hardware IoT, conectivitate wireless și implementarea sigură a aplicației în cloud. Printre lectorii invitați se numără Rafik Mitry, inginer de marketing tehnic la Mouser Electronics, Adithya Madanahalli, inginer IoT la Würth Elektronik eiSos și Chris Jones, director de aplicații la Crypto Quantique.

Vorbitorii vor demonstra cum poate fi accelerată dezvoltarea proiectelor IoT cu ajutorul kitului de proiectare Calypso IoT de la Würth Elektronik. Participanților li se va pune la dispoziție unul dintre aceste kituri de proiectare IoT puternice, pe care îl vor folosi în timpul atelierului și îl vor putea păstra ca resursă proprie, oferindu-le toate instrumentele și componentele necesare pentru dezvoltarea IoT sigură în viitor.

Kitul de proiectare Calypso IoT este ideal pentru prototiparea aplicațiilor IoT de tip senzor-to-cloud, permițând utilizatorului să monitorizeze temperatura, presiunea absolută, umiditatea relativă și accelerația pe 3 axe. Placa bazată pe Adafruit Feather conține M0 Feather combinată cu plăcile Calypso Wi-Fi FeatherWing, Sensor FeatherWing și OLED FeatherWing. Kitul oferă, de asemenea, conectivitate securizată plug-and-play la Azure IoT Central.

Întrucât workshop-ul este un eveniment transmis în direct, prezența este limitată la 50 de participanți. Pentru a vă înregistra și a afla mai multe informații, vizitați:: https://emea.info.mouser.com/wuerth-iotcloud-workshop

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu