Centrul de tehnologie auto din Detroit al Microchip este destinația clienților din industria auto

Facilitatea, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 2230 de metri pătrați include noi laboratoare de înaltă tensiune și de e-mobilitate, precum și săli de instruire tehnică pentru clienții din domeniul auto pentru a-și dezvolta și optimiza proiectele.

by gabi

Industria automobilelor evoluează într-un ritm rapid, iar e-mobilitatea și sistemele avansate de asistență a șoferului (ADAS) stimulează nevoia pieței de soluții inovatoare. Microchip Technology, un furnizor de top de soluții embedded inteligente de control, conectate și sigure, anunță extinderea centrului său de tehnologie auto din Detroit din Novi, Michigan. Facilitatea, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 2230 de metri pătrați, este destinația pentru clienții din domeniul auto pentru a explora noi tehnologii și pentru a se întâlni cu experți tehnici cu scopul de a obține asistență pentru aplicațiile și proiectele lor finale.

Microchip face parte din comunitatea din Detroit din 1999, când și-a deschis pentru prima dată porțile ca birou de aplicații și vânzări. Odată cu finalizarea recentă a fazei a treia a proiectului său de extindere, Microchip și-a dublat cu mult spațiul de laborator, inclusiv prin adăugarea de noi laboratoare care se concentrează pe aplicațiile de înaltă tensiune și de mobilitate electrică. Această facilitate mai mare va aduce, de asemenea, mai multe locuri de muncă în domeniul tehnologiei în regiune.

Situată în inima industriei auto și având în vedere că în regiune activează producători de echipamente originale de top, furnizori și startup-uri, Novi este o locație cheie pentru Centrul de tehnologie auto din Detroit al Microchip atunci când vine vorba de sprijinirea producătorilor de echipamente originale în ceea ce privește provocările lor de proiectare.

Principalele capabilități ale Centrului de tehnologie auto din Detroit includ:

  • Laborator dedicat tehnologiilor de înaltă tensiune pentru demonstrații de proiecte de referință care prezintă soluțiile Microchip mSiC™ bazate pe carbură de siliciu, controlerele de semnal digital (DSC) dsPIC® și gama extinsă de soluții analogice și de semnal mixt.
  • Suport pentru rețelele de calcul centrale și zonale în platformele ADAS, utilizând hardware-ul cu comutație PCIe®  Gen 4 și Gen 5 de la Microchip, dispozitive Ethernet ‘single-pair’ și instrumente de dezvoltare.
  • Laborator HMI (Human Machine Interface) pentru a sprijini dezvoltarea de display-uri pe toată lățimea habitaclului, ecrane tactile, soluții Knob-on-Display™ (KoD™), butoane și glisoare prevăzute cu teste EMC.
  • Resurse de dezvoltare USB și de rețea pentru precertificarea sistemelor de infotainment multimedia și a hub-urilor media pentru aplicații avansate ale protocolului USB Type-C 2®
  • Caracterizarea la nivel de pastilă de siliciu și de produs a rezonatoarelor și oscilatoarelor MEMS pentru autovehicule, inclusiv testarea în vid și la nivel de plachetă, durabilitatea pe termen lung, stabilitatea frecvenței, zgomotul de fază și capabilitatea de testare a jitterului.
  • Dezvoltarea de soluții de securitate pentru autovehicule (utilizând circuitele integrate CryptoAutomotive™ TrustAnchor de la Microchip) și de cursuri de instruire în domeniul securității pentru a învăța cum să implementezi elemente sigure în aplicații cum ar fi pornirea securizată, autentificarea mesajelor și a hardware-ului și altele.

În calitate de furnizor de top în domeniul soluțiilor embedded pentru producătorii de echipamente originale de automobile la nivel mondial, Microchip oferă numeroase produse pentru automobile care sunt calificate în conformitate cu cerințele AEC-Q100.

Portofoliul său de produse calificate pentru automobile include microcontrolere, DSC-uri, soluții USB și de rețea, produse analogice și de interfață, MOSFET-uri SiC, EEPROM-uri seriale și multe altele.

Microchip oferă, de asemenea, un portofoliu larg de dispozitive pregătite pentru siguranță funcțională ISO 26262 și compatibile cu siguranța funcțională, care oferă cele mai recente caracteristici de siguranță hardware și sunt susținute de un ecosistem de siguranță cuprinzător pentru a simplifica proiectarea și certificarea aplicațiilor auto critice din punct de vedere al siguranței.

Pentru a afla mai multe despre produsele și soluțiile Microchip pentru automobile, faceți clic aici.

Microchip Technology

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu